Новий ігровий ноутбук Lenovo Legion 9i з рідинною системою охолодження вже у продажу

Головна Новинки Новий ігровий ноутбук Lenovo Legion 9i з рідинною системою охолодження вже у продажу
27.10.2023

Lenovo Legion 9i є першим 16-дюймовим ігровим ноутбуком із автономною системою охолодження. Його створено для геймерів, які звикли до інтенсивних робочих навантажень. Завдяки вдосконаленому AI-чипу LA-2, рідинній системі охолодження, унікальному дизайну Forged Carbon mini LED-дисплею Lenovo PureSight Gaming цей ноутбук встановлює нові стандарти для геймерів і кріейторів.

Надвисока потужність

За максимально продуктивний ігровий процес у Lenovo Legion 9i відповідає процесор Intel Core 13-го покоління, який забезпечує найкращі ігрові можливості для користувача. Графічний процесор NVIDIA GeForce RTX 40 серії, який працює на основі ультраефективної новітньої архітектури NVIDIA Ada Lovelace, забезпечує потужний стрибок у продуктивності та графіці з підтримкою AI.

Архітектуру графічного процесора Ada було розроблено, щоби забезпечити революційну продуктивність для трасування променів і нейронної графіки на основі AI. Вона забезпечує значно вищу базову продуктивність графічного процесора, завдяки чому користувач відчуває повний спектр можливостей Lenovo Legion 9i.

Поринути до віртуальних світів можна завдяки функції трасування променів і високому FPS (frames per second) у грі з мінімальною затримкою. Lenovo Legion 9i оснащений інноваційною функцією Smart FPS під керуванням AI-чипу Lenovo LA-2 та безпосередньо взаємодіє з дисплеєм, автоматично налаштовуючи потужність центрального та графічного процесорів. У результаті забезпечено найвищу кількість кадрів на секунду незалежно від складності гри.

Новітня система рідинного охолодження

Lenovo Legion 9i оснащений новаторською системою рідинного охолодження Legion Coldfront, яку було розроблено разом із компанією Cooler Master та яка дає змогу відводити до 230 Вт тепла. Покращена система охолодження активується, коли температура пристрою досягає 84 ℃: тоді рідинна помпа охолоджує відеопам’ять графічного процесора, забезпечуючи додаткові 10 Вт енергії для графічної продуктивності. Це призводить до поліпшення FPS і прискорення часу обробки зображень в іграх і творчих завданнях. Збільшені теплові трубки забезпечують гарне охолодження та високу продуктивність. При цьому пристрій має надзвичайно малу вагу – всього 2,56 кг.

Разом із системою, яка налаштовується за допомогою AI, системою повітряного охолодження, трьома вентиляторами та 6 333 випускними отворами цей ноутбук забезпечує надійне охолодження навіть під час найінтенсивніших ігрових сесій і творчих завдань. Верхня кришка, виготовлена з пресованого карбонового волокна, компенсує додаткову вагу системи рідинного охолодження та робить ноутбук міцним.

Максимальна реалістичність зображення та звуку

Lenovo Legion 9i оснащений miniLED NVIDIA G-SYNC-дисплеєм Lenovo PureSight з роздільною здатністю 3,2K (3 200 × 2 000 пікселів), співвідношенням сторін 16:10, змінною частотою оновлення 165 Гц та яскравістю до 1 200 ніт. Завдяки заводському калібруванню кольору дисплея кожного ноутбука користувач може перемикатися між колірними просторами DCI-P3 та sRBG за допомогою попередньо встановленого програмного забезпечення X-Rite. MiniLED-дисплей займає 94 % площі корпусу, завдяки чому здається, що в екрана рамки майже немає.

Накопичувач SSD PCIe 4 покоління обсягом до 2 ТБ дає змогу користувачу повністю поринути до ігрового всесвіту. Завдяки 100 % колірному охопленню Adobe DCI-P3 і HDR 1000 зображення набуває дивовижної деталізації та широкого колірного діапазону.

Довершити ігровий процес і забезпечити максимальну реалістичність звуку допоможе аудіосистема SteelSeries Nahimic, що розроблена спеціально для геймерів і відтворює чіткий 3D-звук. Аудіосистема Nahimic не просто покращує ігровий досвід користувача, а повністю занурює у нього, даючи змогу спілкуватися, обмінюватися та міксувати аудіопотоки з товаришами по команді.

Довершений дизайн і виняткова витривалість

Максимальну тривалість і продуктивність роботи в автономному режимі забезпечує акумулятор місткістю 99,99 Вт·год. Пристрій можна швидко зарядити через адаптер на 330 Вт або завдяки блоку живлення Type-C на 140 Вт. У ноутбук вбудовано вебкамеру з роздільною здатністю FullHD. Для підключення додаткових пристроїв ігровий ноутбук оснащений двома портами Thunderbolt 4.0, одним USB 3.2 Gen Type-C, одним USB 3.2 Gen 1 Type-A, кардрідером і HDMI 2.1. Для забезпечення доступу до мережі є порт RJ-45 і підтримка Wi-Fi 7.

Lenovo Legion 9i має корпус із пресованого карбону, що є міцним і на 10 % легшим за стандартні алюмінієві моделі. Поверхні C і D виготовлені на 90 % з переробленого магнію. Колір ноутбука – Carbon Black – поєднав екологічність і стиль. Дизайн кожної кришки унікальний і не повторюється на інших моделях. Процес пересування не лише зменшує вагу пристрою, але також створює унікальний візерунок на верхній кришці ноутбука, що персоналізує кожен девайс.

Технологія синхронізації Lenovo Spectrum з AI пропонує 16 млн кольорів на логотипі, задній панелі, передній RGB-смузі та клавіатурі, які динамічно реагують на ігрові, кінематографічні або звукові сигнали, забезпечуючи максимально глибоке занурення в ігровий процес. Все це дає змогу користувачу налаштувати свою атмосферу гри, а завдяки 1,5-міліметровому ходу клавіш клавіатура повністю адаптується до стилю гри власника Lenovo Legion 9i.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів