Всесвіт ігор завжди напохваті: нова портативна консоль ASUS ROG Ally вже в продажу

Головна Новинки Всесвіт ігор завжди напохваті: нова портативна консоль ASUS ROG Ally вже в продажу
03.11.2023

Асортимент ERC поповнено ігровою консоллю ASUS ROG Ally, і відсьогодні вона доступна до замовлення! Модель позиціоновано як портативний комп’ютер на базі ОС Windows 11, що зумовлює можливість грати в кращі ігри категорії ААА.

Футуристичний дизайн

ASUS ROG Ally – монолітна ігрова консоль, яка вирізняється футуристичним дизайном. З обох боків екрана вбудовано динаміки та елементи керування з RGB-підсвічуванням, що надає пристрою яскравих акцентів. До того ж консоль є напрочуд ергономічною – усі кнопки легкодоступні.

Високопродуктивний процесор

В основі ASUS ROG Ally 6-ядерний процесор AMD Ryzen Z1: створений за найсучаснішою 4-нм технологією, цей процесор використовує мікроархітектуру Zen 4 і графічне ядро RDNA 3. Завдяки технологіям покращення якості зображення, зокрема FidelityFX Super Resolution і Radeon Super Resolution, Ally може підвищувати частоту кадрів, забезпечуючи чудову якість картинки.

Яскравий дисплей

7-дюймовий мультисенсорний Full HD (1 920 × 1 080) IPS-екран із частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 7 мс є однією з головних переваг ROG Ally. Його роздільна здатність на крок вище, аніж у деяких конкурентів, тому динамічні ігри відтворюватимуться ще краще.

Сховище даних

Твердотільний накопичувач формату M.2 2230 з інтерфейсом PCIe 4.0 обсягом 512 ГБ забезпечить достатньо місця для зберігання ігор, а також надзвичайно високу швидкість стартового завантаження пристрою.

Оперативна пам’ять

Оперативна пам’ять LPDDR5-6400 чудово доповнює процесор Ryzen Z1, сприяючи його функціонуванню на повну потужність.

Ігровий процес

На борту ROG Ally операційна система Windows 11, як наслідок, інтерфейс буде інтуїтивно зрозумілим переважній більшості гравців. Консоль сумісна зі Steam, Xbox Game Pass, Epic і GOG, тож хай якому сервісу надає перевагу користувач, уся бібліотека ігор завжди буде напохваті.

Автономність

Пристрій дає змогу грати в автономному режимі до 2 годин, а також відтворювати відео до 6 - 8 годин. ROG Ally також підтримує функцію швидкого заряджання, завдяки чому консоль заряджається до 50 % лише за 30 хвилин.

Характеристики:

  • ОC Windows 11 Home
  • 6-ядерний процесор AMD Ryzen Z1
  • FHD-дисплей 7″
  • Оперативна пам’ять LPDDR5 16 ГБ
  • Накопичувач 512 ГБ
  • Вбудований акумулятор 40 Вт·год
  • Вага 608 г

ASUS ROG Ally: грай завжди, грай всюди!

Товари з публікації
Новинка
...
код товару: 90NV0GY1-M00560
29999 грн*
є в наявності
Портативна ігрова консоль ASUS ROG Ally - потужна та портативна ігрова консоль, яка працює на платформі Windows 11. Вона оснащена потужним процесором AMD Ryzen Z1 та графічним процесором AMD RDNA 3.0, який забезпечує високу продуктивність в іграх. Консоль також має 7-дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 1080p та частотою оновлення 120 Гц, який забезпечує плавний та чіткий ігровий процес.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів