Максимальний розгін пам’яті: ASUS ROG Maximus Z790 Apex Encore

Головна Новинки Максимальний розгін пам’яті: ASUS ROG Maximus Z790 Apex Encore
10.11.2023

Коли професійні оверклокери вибирають материнську плату для створення платформи, що забезпечить рекордну продуктивність пам’яті, вони насамперед звертають увагу на материнські плати ASUS ROG Maximus Apex. Так ROG Maximus Z790 Apex допомогла команді ASUS Republic of Gamers розігнати процесор Intel до межі 9 ГГц – і тепер ASUS готується до другого раунду з ROG Maximus Z790 Apex Encore.

Надійна система живлення цієї материнської плати забезпечує виняткову продуктивність. Напруга живлення надходить на плату через 8+8-контактний рознім ProCool II, твердотільні ніжки якого забезпечують кращий контакт зі штекерами джерела живлення, покращене розсіювання тепла та неабияку надійність, як порівняти зі звичайними. Спарені силові модулі надають 24 фази для Vcore і 2 фази для VCCAUX зі струмом до 105 А для стабільного живлення процесора, а потужні радіатори VRM гарантують оптимальну робочу температуру за високого навантаження.

Новим для ROG Maximus Z790 Apex Encore є застосування вентиляторного модуля ROG Memory Fan Kit, що є в комплекті. Він дає змогу підтримувати низьку температуру модулів пам’яті DDR5, спрямовуючи повітря охолодження через слоти пам’яті. Як результат, більш стабільна робота модулів пам’яті DDR5 під час розгону – можливість досягти швидкодії в понад 8 400 MT/с.

Користувачів, що надають перевагу контуру рідинного охолодження для підтримання низької температури, потішить наявність зони ROG Water Cooling Zone: для вимірювання температури рідини та швидкості потоку передбачено два конектори.

Дані вимірювання надходять безпосередньо до інтуїтивно зрозумілої утиліти ROG Fan Xpert 4, що забезпечує можливість контролювати температуру й адаптувати охолодження для будь-якої гри.

Ексклюзивні інтелектуальні елементи керування ASUS стануть у пригоді для легкої оптимізації системи.

AI Overclocking допоможе налаштувати параметри процесора для досягнення належної продуктивності лише завдяки кільком натисканням кнопок миші: технологія використовує спеціальні вбудовані мікроконтролери для відстеження температури та частоти, а потім скеровує дані для оброблення інтелектуальним алгоритмом, який розроблено експертами для розгону системи.

Технологія AI Cooling II моніторить показники процесора та використовує дані стрес-тесту для розрахунку найменшої швидкості вентилятора, необхідної для ефективного охолодження системи.

Аби переконатися, що користувачі мають усі необхідні інструменти для тестування та моніторингу пам’яті, ASUS надає додатково до материнської плати однорічну передплату на утиліту AIDA64 Extreme.

Крім того, у ROG UEFI (BIOS) попередньо встановлений Memtest86.

Товари з публікації
код товару: 90MB1FX0-M0EAY0
30499 грн*
є в наявності
ROG Maximus Z790 Apex Encore вирізняється елегантним повністю чорним дизайном, міцним зовнішнім виглядом, модернізованою системою живлення та вбудованим слотом PCIe 5.0 M.2 для блискавичного зберігання даних. Тим часом комплект вентиляторів ROG Memory Fan Kit забезпечує активне охолодження, що дає змогу любителям експериментувати з пам'яттю DDR5 на межі можливостей. А підтримка процесорів Intel Core 14-го покоління дозволяє користувачам встановлювати нові стандарти для різноманітних завдань, що вимагають максимальної продуктивності. Ця материнська плата - ідеальний вибір для ентузіастів та оверклокерів, які прагнуть стилю та потужності у своєму ігровому обладнанні.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів