Світильник LEDVANCE TABLEFRAME – барвисте освітлення з можливостями інтелектуального керування

Головна Новинки Світильник LEDVANCE TABLEFRAME – барвисте освітлення з можливостями інтелектуального керування
15.11.2023

Сучасні технології неухильно змінюють повсякденне життя, зокрема й засоби освітлення набули інтелектуальних можливостей. Розумне освітлення давно перестало бути чимось новим, воно є невід’ємною частиною сучасних інтер’єрів. Вдалим прикладом, як високі технології можуть гармонійно вписатися в повсякденне життя, є розумний світильник LEDVANCE лінійки SMART+. Завдяки універсальності та унікальному дизайну, органічно поєднуючи в собі функціональність та естетику, модель стане чудовим доповненням до будь-якого простору – як домашнього, так і офісного.

Настільний світильник LEDVANCE з акумулятором

SMART WI-FI OUTDOOR TABLEFRAME POWERBANK RGBW

Smart-світильник TableFrame виконано в привабливому сучасному дизайні: загалом конструкція прямокутна, а саме джерело світла вбудовано всередину плафона й має форму «рамки», яка обрамляє його з усіх боків. Модель доволі універсальна, тож згодиться для встановлення будь-де: у кухні, вітальні, спальні, на балконі чи в саду.

Особливості:

  • можливість регулювання яскравості;
  • тепле біле світіння, колірна температура 3 000 K;
  • ступінь захисту IP44;
  • RGBW-підсвічування;
  • до 6 год роботи на одному заряді (залежно від рівня яскравості та режиму);
  • вбудована функція Powerbank;
  • ефектне, барвисте освітлення для балконів, терас і садів;
  • голосове керування або за допомогою застосунку.

Налаштування та керування

LEDVANCE SMART TableFrame має бути під’єднаний до Wi-Fi-мережі, а для налаштування та керування зі смартфона/планшета використовується фірмовий застосунок LEDVANCE SMART+ WiFi App (ОС Android 4.4 і новіші версії або iOS 9.0). Також доступно голосове керування за допомогою Google Assistant або Amazon Alexa.

Заряджання

LED-світильник оснащено вбудованим акумулятором 5 200 мА·год, також модель може слугувати як повербанк. У комплекті з розумним пристроєм є USB-кабель для заряджання. Час відновлення заряду – до 6 год (залежно від потужності зарядного пристрою).

Ступінь захисту

Ступінь захисту IP44 свідчить про певні обмеження щодо використання світильника поза приміщенням: SMART TableFrame вразливий до вологи, проте його все ж можна встановлювати на подвір’ї в суху погоду або ж під навісом, навіть за дощовитої погоди.

Унікальна атмосфера

Світильник LEDVANCE SMART+ TableFrame – сучасне та стильне рішення для освітлення приміщень, яке додасть особливих акцентів інтер’єру та допоможе створити бажану атмосферу – можна регулювати колір світла відповідно до настрою та потреб.

LED-світильники LEDVANCE – «мастхев» для реалізації творчих фантазій та вдале доповнення чи не до будь-якого інтер’єру.

Товари з публікації
код товару: 4058075564466
1868 грн*
є в наявності
Барвисте садове освітлення з інтелектуальними можливостями управління. USB-зарядний для мобільного використання (кабель входить у комплект, повністю заряджається через 6 годин). Вбудований акумулятор ємністю 5200 mAh. Керується через додаток LEDVANCE SMART+ WiFi App (ОС не нижче за Android 4.4 або iOS 9.0). Доступно з голосовим керуванням: Google Assistant або Amazon Alexa. Керування кольоровістю RGB, налаштування до 16 мільйонів відтінків кольорів. Управління LEDVANCE SMART + WiFi App, необхідний смартфон або планшет. З повним комплектом монтажних та сполучних аксесуарів.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів