Технологічний шедевр GIGABYTE AORUS: GeForce RTX 4090 – космічна тиша й потужність

Головна Новинки Технологічний шедевр GIGABYTE AORUS: GeForce RTX 4090 – космічна тиша й потужність
13.12.2023

Уявіть відеокарту, яка не просто забезпечує графіку найвищої якості, але й має вигляд немов вирвана прямісінько з майбутнього. AORUS, суббренд відомої GIGABYTE, розробив дійсно технологічне диво – GeForce RTX 4090. Ця відеокарта втілює виняткову продуктивність, потужність і вирізняється непересічним дизайном, натхненим космічними кораблями.

Її «серцем» є найпотужніша графічна карта NVIDIA GeForce RTX 4090, що вдало поєднується із системою водяного охолодження WATERFORCE, яка завдяки алюмінієвому радіатору 120 мм із трьома вентиляторами та міцним трубкам 460 мм забезпечує оптимальне охолодження, гарантуючи при цьому стабільну й безшумну роботу пристрою. До того ж відеокарта має штатні режими «розгону» графічного ядра до більших за штатні частоти: як у режимі автоматичних налаштувань у фірмовому ПЗ, так і в ручному режимі.

Та не тільки професіонали в галузі графіки, а й геймери гідно оцінять можливості RTX 4090. Модель легко «потягне» найвимогливіші сучасні ігри, надаючи змогу насолоджуватись їхньою графікою на максимальних налаштуваннях. Ба більше, потужності відеокарти «з головою» вистачить і для ігор майбутнього.

Особливості

  • Графічний процесор GeForce RTX 4090 із частотою ядра до 2 565 МГц, що перевищує стандартні 2 520 МГц.
  • 16 384 ядра CUDA.
  • ОЗП GDDR6X: швидкість пам’яті – 21 Гбіт/с, обсяг – 24 ГБ.
  • Широка 384-бітна шина пам’яті з інтерфейсом PCI-E 4.0.
  • Максимальна роздільна здатність до 7 680 × 4 320 для «найгострішої» деталізації.
  • Підтримання MultiView до 4 моніторів, оптимально для мультитаскінгу.
  • Формфактор ATX.
  • Розніми: 1 × 16-пінний рознім живлення, 3 × DisplayPort 1.4a, 1 × HDMI 2.1a

Торуйте шлях до світу неймовірної графіки з GeForce RTX 4090 – технології майбутнього, які доступні сьогодні!

Товари з публікації
немає в наявності
Відеокарта GeForce RTX 4090 з 24 ГБ GDDR6X EXTREME WATERFORCE змінює уявлення про екстремальну продуктивність та охолодження. Завдяки величезному об'єму високошвидкісної пам'яті GDDR6X (24 ГБ) вона забезпечує неперевершену якість рендерингу графіки та ігрового процесу навіть у найвимогливіших сценаріях.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів