Twinkly: креативність світла без обмежень

Головна Новинки Twinkly: креативність світла без обмежень
26.12.2023

Нові рішення Twinkly тепер доступні в Україні! Отже, на часі розглянути особливості та переваги продуктів Twinkly!

Наприкінці 2023 року асортимент Twinkly поповнився такими товарами:

  • Twinkly Strings RGBW 600;
  • Twinkly Curtain RGBW 400;
  • Twinkly Dots Lights RGB 200/400;
  • Twinkly Squares.

Докладніше: Розширення асортименту Twinkly: мистецтво та дизайн у повсякденному житті | ERC Ukraine

Треба також відзначити рішення, які хоча й не є новими, проте точно заслуговують на увагу, адже значно розширили асортимент. До того ж про них ще не розповідали в минулих оглядах, а саме:

  • Twinkly Flex;
  • Twinkly Line;
  • Twinkly Light tree;
  • Twinkly Festoon.

Та перш ніж ознайомитися з новими рішеннями, рекомендуємо переглянути відеоогляд Twinkly, у якому йдеться про те, як підключати та налаштовувати гірлянди та світлові декорації, лайфхаки щодо їхнього застосування та багато іншої цікавої інформації.

TWINKLY ОГЛЯД | НАЛАШТУВАННЯ | ПРЕМІАЛЬНА LED ГІРЛЯНДА що підкорила ВЕСЬ СВІТ! (youtube.com)

А зараз стисло про те, що таке Twinkly, і як орієнтуватися в широкому асортименті товарів бренда. Twinkly – це нова генерація світлодіодних декорацій, яка базується на трьох типах світлодіодів. Керувати ними можна адресно за допомогою контролера, який є в кожному комплекті, чи безкоштовного з мобільного застосунку Twinkly.

До речі, застосунок також удосконалено: він має оновлений інтуїтивно зрозумілий візуал і функціонал. Тож аби опанувати всі тонкощі його використання, багато часу й зусиль не знадобиться. Кожен користувач має змогу налаштовувати гірлянди Twinkly з огляду на власні уподобання, створюючи особливий настрій для родини та гостей.

Асортимент Twinkly складається із трьох серій: у продукції кожної застосовано певні типи світлодіодів – RGBAWW і RGBW. Ці типи зазначено в назві товарів Twinkly, тож продукти легко відрізняти не тільки за найменуванням, а й за створюваними потужними ефектами. До того ж на кожне паковання нанесено інтуїтивно зрозумілі піктограми, які також допомагають орієнтуватися в особливостях продукту.

Отож, щодо відповідності типів світлодіодів назвам серії:

  • у яскравій барвистій колекції Twinkly RGB, відомій як Twinkly Multicolor Edition, доступно понад 16 млн кольорів та їхніх тонів;
  • елегантна колекція AWW – це Twinkly Gold Edition. Рішення призначені для реалізації класичних сценаріїв світлових шоу із холодними й теплими відтінками білого кольору;
  • у виробах найяскравішої колекції RGBW, також відомої як Twinkly Special Edition, поєднано переваги попередніх двох, а саме – RGB-кольори й теплі та холодні білі тони спектра AWW.

Величезний асортимент світлодіодних декорацій Twinkly можна розділити за призначенням та конструкцією на дві групи: гірлянди і світлові пристрої, які додатково поділяють на конструктивні серії.

Так група гірлянд має девʼять конструктивних серій:

  1. Strings. Струни чи нитки.
  2. Icicle. Бурульки чи дощ.
  3. Curtain. Завіса.
  4. Cluster. Кластер.
  5. Spitzer. Спалах зірки.
  6. Prelit. Cерія гірлянд, що попередньо інстальована та налаштована на ялинках, ялинкових гірляндах або віночках відразу на виробництві.
  7. Twinkly Light Tree. Світловий конус із гірлянд.
  8. Festoon. Гірлянди з лампами в стилі ретро.
  9. Twinkly Dots. Гірлянди, схожі на бісер, який світиться.

До речі, наявні варіації гірлянд із різною кількістю ламп – від 20 і до 600. Ба більше, продукти можуть мати різні кольори кабелю гірлянди: від популярного класичного чорного до прозорого, білого чи зеленого.

Група світлових пристроїв складається із трьох серій:

  1. Twinkly Flex;
  2. Twinkly Line;
  3. Twinkly Squares.

Усі пристрої Twinkly можна розширювати, використовуючи доповнення, фізично чи віртуально, обʼєднуючи в ансамбль через застосунок Twinkly. Головне обмеження під час синхронізації в єдину групу – продукти повинні мати світлодіоди однакового типу, але можуть при цьому належати до різних конструктивних серій.

Наприклад: можна об’єднати Curtain RGBW і Strings RGBW у групу через застосунок Twinkly, бо вони мають однаковий тип світлодіодів (RGBW), тоді як для Curtain RGBW і Strings RGB це неможливо, адже застосовані світлодіоди різняться за типом.

А тепер час розглянути оновлені продукти детальніше.

Серія Twinkly Strings

Гірлянди цієї серії мають найтрадиційнішу конструкцію – послідовність певної кількості ламп, які розташовано на відстані 10 см одна від одної. Проте водночас Twinkly Strings є революційними за реалізацією й ефектами.

Серія має продукти на 100, 250, 400 і 600 ламп, що до того ж різняться за типами світлодіодів – RGB, AWW і RGBW.

Цьогоріч серію доповнено Smart LED-гірляндою Twinkly Strings RGBW 600.

Раніше максимальна кількість 600 ламп була доступна тільки у варіації RGB, а тепер і у варіанті RGBW, що зумовлює можливість насолоджуватися барвами як 16 млн кольорів, так і відтінками білого. І все це за максимальної довжини гірлянди 48 м! Завдяки такій комбінації кількості світлодіодів і довжини відкриваються безмежні можливості для творчості та декорування простору.

Twinkly Curtain

Ця гірлянда, по суті, є послідовністю довгих, вертикально звисаючих сегментів типу Strings на горизонтальній несучій. Вона згодиться не лише як завіса для дверей і вікон, її «пасма» можна зібрати в коси, підв’язати як стрічки та вигадати багато інших способів застосування.

Раніше в цій серії була модель зі 210 лампами (Smart LED Гірлянда Twinkly Curtain RGBW 210), а відтепер з 400 світлодіодами (Smart LED Twinkly Curtain RGBW 400) і з кольорами RGBW за чи не вдвічі більшого розміру – 3 м × 2 м на відміну від попередньої моделі 2,1 м × 1 м.

Twinkly Dots Lights

Додати універсального світла та кольору простору допоможуть розумні світлодіодні лампи Twinkly Dots. Завдяки Dots вдасться втілити в життя будь-які задуми! За допомогою цієї мініатюрної, гнучкої нитки преміумкласу можна реалізувати багато цікавих світлових рішень. Smart-гірлянда доступна в кількох варіаціях: із 200 (Smart LED Twinkly Dots Lights RGB 200) і 400 (Smart LED Twinkly Dots Lights RGB 400) лампами завдовжки 10 і 20 м відповідно. Світлодіоди серії мають пласку матову головку, забезпечуючи надзвичайну яскравість. Широка колірна гама охоплює понад 16 млн відтінків. Ба більше, таке рішення згодиться для застосування як у приміщенні, так і просто неба.

Twinkly Squares

Світлодіодні настінні панелі Twinkly Squares кардинально змінюють уявлення про декоративне освітлення. Кожна настінна панель Squares у базовому варіанті має шість квадратів (Smart LED Twinkly Squares 1+5 RGB) – один основний/керівний і 5 додаткових. Проте передбачено можливість розширення на 3 квадрати за допомогою Smart LED Twinkly Squares 3 RGB, що під’єднується до базового набору й автономно не функціонує, адже не має «керівного квадрата».

Кожен квадрат оснащено 64 адресними світлодіодами преміумкласу, керованими через застосунок, які відтворюють широку гаму колірних відтінків (16 млн). Фізично можна об’єднати кожну основну панель із 15 додатковими та використовувати застосунок Twinkly App, аби синхронізувати групи Squares для створення величезних дисплеїв із регульованими ефектами й анімацією. Також доступне програвання GIF-файлів і піксельного мистецтва.

Але з-поміж доповнень асортименту є продукти, що зовсім нещодавно були новими, але про які ми ще не розповідали, а саме:

  1. Flex;
  2. Line;
  3. Light Tree;
  4. Festoon.

Twinkly Flex

Twinkly Flex: рішення схоже на градієнтну світлову смугу, яку можна згинати для створення фігур, написів, контурів, інших креативних об’єктів освітлення та декору, ефектно підкреслюючи інтер’єр кімнати та додаючи яскравих акцентів.

Twinkly Line

Twinkly Line – світлодіодна стрічка завдовжки 1,5 м із сотнею RGB-світлодіодів, які розташовано один за одним з інтервалом 1,5 см, і клейкою основою зі зворотного боку. Такою гірляндою дуже зручно прикрашати меблі, різноманітні поверхні, зонувати приміщення, а, головне, таке оздоблення доречне повсякчас.

Базовий комплект складається зі світлодіодної стрічки та контролера. До нього можна під’єднати додатковий набір, що не містить контролер, проте додає ще 1,5 м стрічки зі 100 лампами. Підключення здійснюється у два способи: один в один чи через спеціальний з’єднувач, який забезпечує додаткові можливості для прояву фантазії під час декорування.

Twinkly Light Tree

Light Tree – це прикрашена розумною гірляндою ялинка без власне ялинки, тобто це світловий конус із гірлянд із прозорою дротовою несучою (конусне мереживо). Висота моделей варіюється від 1,5 до 6 м, а кількість ламп становить від 450 до 1 000.

Лайфхак: щільність світлодіодів такої ялинки можна збільшити, додавши, наприклад, гірлянди Smart LED Twinkly Strings RGBW 600, і створити в такий спосіб ще яскравішу декорацію.

Twinkly Festoon

Twinkly Festoon. Це преміальна гірлянда завдовжки 10 м із 20 світлодіодами, яка вирізняється надзвичайною яскравістю, іншою, більш круглою, як у ретрогірлянд, формою ламп і широкою колірною гамою з понад 16 млн відтінків. Рішення згодиться для застосування як у приміщенні, так і просто неба.

Слушним буде стисло нагадати і про інші продукти, які є в асортименті Twinkly.

Twinkly Icicle

Icicle – бурульки чи дощ. Ланцюжок коротеньких (із 2-6 лампами), вертикально звисаючих сегментів (mini strings) на горизонтальній несучій. Оригінальне рішення для декорування стін або вікон.

Twinkly Cluster

Cluster – модифікація strings, за якої 190 світлодіодів зібрано не в ланцюжок, а розташовано подібно до листя на стеблині, що розгалужується в різні боки з інтервалом 1,5 см. Така гірлянда має особливо гарний вигляд на віконних фіранках.

Про свіжі оновлення Twinkly поговорили, про позачасові оновлення попередніх років також, і навіть згадали класику з асортименту.

10 причин, чому варто вибрати Twinkly

Тож саме час підбити підсумок, вказавши 10 причин, чому варто вибрати Twinkly, і водночас зазначити, чим продукція бренда помітно вирізняється з-поміж інших гірлянд і світлових рішень для декорації простору.

Перша – це унікальна функція мепінг! Адже застосунок Twinkly визначає точне положення кожного світлодіода через камеру смартфона, формуючи їхню повну карту для подальшого використання та створення ефектів у масштабі. І не лише з одного боку інсталяції (2D), а й у режимі 360° (3D). Це, як наслідок, дає змогу створювати неймовірні світлові композиції та кольорові форми!

Друга причина – можливість групування, що надає змогу об’єднати в синхронізовану групу до 10 різних гірлянд Twinkly Gen II (Gen II – назва другої генерації продуктів, які вироблено в другій половині 2019-го та у 2020 році) чи до 6 000 її ламп. Ба більше: до 30 000 світлодіодів за використання гірлянд професійної категорії Twinkly PRO! За допомогою цієї функції можна декорувати об’єкти будь-якого масштабу! До речі, відеоогляд про можливості й налаштування Twinkly PRO доступний до перегляду.

ОГЛЯД | НАЛАШТУВАННЯ | МАСШТАБНИХ LED ГІРЛЯНД TWINKLY PRO - YouTube

Третя – наявність адаптера Music Dongle, який забезпечує можливість щасливим власникам Twinkly надати кольору та форми будь-яким музичним композиціям. Тепер кожен куточок оселі можна перетворити на драйвову вечірку, романтичний і затишний простір чи місце зустрічі з друзями.

Четверта причина – оригінальна галерея ефектів у застосунку Twinkly, яка дарує можливість насолоджуватися неймовірними барвистими і яскравими шоу! Досить вибирати з кількох передвстановлених ефектів звичайних гірлянд. Застосунок Twinkly має десятки готових цікавих світлових сценаріїв на будь-який смак.

П’ята – можливість створювати власні ефекти за допомогою цього ж застосунку: перетворіть смартфон на власну креативну студію, де лише одним дотиком можна створювати власні кольорові ефекти для гірлянд.

Отож, проявляйте власну індивідуальність – волю фантазії, адже із Twinkly це неймовірно легко! До того ж відтепер можна завантажувати картинки чи «гіфки», що робить процес творчості ще цікавішим.

Шоста – величезний асортимент світлових декорацій. Продукція Twinkly поділяється на 12 конструктивних серій, у кожній з яких застосовано три типи світлодіодів (RGB, AWW і RGBW) і різну кількість ламп, також вони різняться за кольором кабелю. Серії визначено назвами, тому їх легко розпізнати та зрозуміти їхні особливості.

Отож, нагадаємо ще раз ці 12 конструктивних серій: Strings (струни або нитки), Icicle (бурульки чи дощ), Curtain (завіса, Cluster), Кластер, Spitzer (спалах зірки), Prelit, Squares, Dots, Flex , Line, Light Tree та Festoon.

Сьома причина – наявність захисту. Так, усі гірлянди Twinkly мають клас захисту ІР44, а Twinkly PRO – IP65. Світловим пристроям Twinkly пощастило дещо менше, адже вони мають захист IP20, але віримо, що на них чекає апгрейд у найближчому майбутньому.

Восьма – Twinkly PRO. Ці професійні рішення для бізнесу надають змогу створювати масштабніші групування, та й взагалі не мають меж, відкриваючи нові горизонти можливостей професійного декорування і створення ефектів.

Дев’ята – колаборація із Razer та Omen! Тепер геймери мають унікальну можливість спробувати новий спосіб керування ігровою атмосферою. Для цього треба просто об’єднати ноутбук Razer, периферійні пристрої Razer і гірлянди Twinkly в єдину технологічну керовану систему для створення неймовірних, вражаючих звуко-світлових сцен. Налаштувавши сумісні із Chroma пристрої і під’єднавши їх до застосунку Razer Chroma, простір вмить засяє всіма кольорами завдяки Twinkly.

Десята, але не остання за значенням, причина – сумісність Twinkly із Google Home та Alexa для зручного повсякденного голосового керування: будь-якої миті можна увімкнути чи вимкнути гірлянду, налаштувати яскравість або змінити кольори!

Новий асортимент Twinkly доступний до замовлення!

Підсумовуючи, зазначимо, що з розумними гірляндами Twinkly кожному до снаги творити магію та облаштовувати комфорт у будь-якому куточку оселі: від вітальні та спальні до геймінг-кімнати чи дитячої – жодних меж для польоту фантазії! Ці гірлянди додадуть особливої атмосфери та зроблять кожну мить незабутньою.

ВІДЕООГЛЯД світлових ГІРЛЯНД і декорацій TWINKLY – YouTube

Товари з публікації
код товару: TWD200STP-BEU
3579 грн*
є в наявності
Незалежно від того, чи ви хотітимете прикрасити інтер'єр, оживити дитячу ігрову кімнату, оформити альтанку для літніх вечірок або романтичну вечерю, ви створите потрібну атмосферу. Завдяки ступеню захисту IP44 можна використовувати всередині і на вулиці. Просто керуйте освітленням за допомогою безкоштовного додатку Twinkly (сумісність з iOS та Android). RGB - кожен світлодіод змінює кольори (16 мільйонів кольорів) та являє собою один піксель, яким ви можете окремо керувати за допомогою додатку.
код товару: TWD400STP-TEU
6359 грн*
є в наявності
Розумна світлодіодна стрічка проста у використанні та приносить найпередовіші технології для декорування вашого дому. Незалежно від того, чи ви хотітимете прикрасити інтер'єр, оживити дитячу ігрову кімнату, оформити альтанку для літніх вечірок або романтичну вечерю, ви створите потрібну атмосферу. Завдяки ступеню захисту IP44 можна використовувати всередині і на вулиці. Просто керуйте освітленням за допомогою безкоштовного додатку Twinkly (сумісність з iOS та Android).
код товару: TWQ064STW-07-BEU
10719 грн*
є в наявності
Набір містить загалом 6 панелей для створення потрібної атмосфери, які ви можете зібрати як завгодно. Прикрасьте свою вітальню, спальню, ігрову кімнату та створіть сучасний простір, наповнений мистецтвом. Завдяки ступеню захисту IP20 підходить для використання лише всередині приміщень. Легко керуйте пенелями за допомогою безкоштовного додатку Twinkly (сумісність з iOS та Android).
код товару: TWS600SPP-BEU
8583 грн*
є в наявності
Серія Strings - одна з родини кількох типів гірлянд Twinkly, в ній LED лампочки розташовано як на традиційних гірляндах, одна за одною, на відстані 8 cм довгою ниткою (strings). Найкраще гірлянду Strings застосовувати при обмотуванні об'ємних об'єктів або заповненні площин, обсягів, хоча годиться і для акцентування ліній. Її часто просто укладають на землі, піску, снігу чи траві хаотичним візерунком.
код товару: TWW400SPP-TEU
6359 грн*
є в наявності
Curtain - своєю назвою вже натякає на можливе застосування у якості імітації штор чи дверей. Але безмежні творчі варіанти застосування це аж ніяк не обмежує. Curtain-світло створюється 210-ма RGBW світлодіодами, розташованими по 21 шт. на 10-ти сегментах довжиною 2,1 м. Сегменти розташовано на несучому кабелі через кожні 15 см, тож у розтягнутому стані гірлянда накриє площу 1,45 м (15 см*9) на 2,1 м (10 см*21).
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів