Асортимент стереоскопічних 3D-пристроїв Acer SpatialLabs доповнено новим ноутбуком та ігровим монітором

Головна Новинки Асортимент стереоскопічних 3D-пристроїв Acer SpatialLabs доповнено новим ноутбуком та ігровим монітором
18.01.2024

Лінійку стереоскопічних 3D-пристроїв Acer SpatialLabs поповнено: ноутбук Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition переосмислює робочі та розважальні сценарії, відображаючи 3D-контент на 15,6-дюймовому дисплеї UHD, тоді як ігровий монітор Predator SpatialLabs View 27 із технологією SpatialLabs TrueGame максимально наближає та «оживляє» ігрову 3D-реальність.

Ноутбук Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition: від фантастичного геймінгу до професійної творчості

Із новим ноутбуком Acer Aspire 3D 15 (A3D15-71GM) світ імерсивного 3D-контенту відкриється в усій красі та багатогранності. Завдяки передовим оптичним рішенням SpatialLabs, потужному процесору Intel Core i7 та відеокартам NVIDIA GeForce RTX 4050 цей ноутбук є порталом у світ 3D-зображення.

Із першого погляду на 15,6-дюймовий дисплей UHD IPS зі 100 % охопленням Adobe RGB користувач порине у світ, де межа між реальністю та віртуальністю стає невловимою. Технологія SpatialLabs Experience Center Pro разом із SpatialLabs Go перетворює 2D-контент на захопливі 3D-образи, що робить кожен момент особливим – чи то робота з фото та відео, чи геймінг.

Та Aspire 3D 15 не лише розважає, але й підсилює продуктивність творчої роботи. Спеціалізовані програми та плагіни, як-то SpatialLabs Model Viewer та рендерингові технології, перетворюють файли CGI та CAD на чудові 3D-візуалізації, забезпечуючи можливість розкрити повний потенціал задумів користувача, а асистент Copilot на базі ШІ допомагає залишатися ефективним та креативним, виконуючи різноманітні завдання – від ігор до професійної діяльності. Крім того, Aspire 3D 15 гарантує високу якість звуку та відео під час відеоконференцій завдяки інноваційним технологіям Acer PurifiedVoice та PurifiedView.

Не варто перейматися й щодо перегрівання ноутбука за високих навантажень: Acer TwinAir та ефективна система охолодження з трьома мідними трубками – запорука стабільної роботи навіть у режимі повної потужності. Тоді як AcerSense дає змогу легко моніторити стан і продуктивність системи, а великий обсяг пам’яті DDR5 (до 32 ГБ) і накопичувачі ємністю до 2 ТБ забезпечують достатньо місця для зберігання всіх творчих проєктів та розважального контенту. Завдяки вбудованим рознімам HDMI 2.1, USB Type-C Thunderbolt 4 і підтриманню Wi-Fi 6 Aspire 3D 15 надає широкі можливості підключення, що робить його вдалим рішенням для тих, хто прагне поєднати в одному пристрої якість, потужність і безмежні можливості для розваг і роботи.

Ігровий монітор Predator SpatialLabs View 27: нова ера імерсивного 3D-геймінгу

Уявіть собі світ, де глибина й реалістичність 3D-геймінгу поєднуються з інноваційними технологіями для створення захопливих ігрових вражень. Це вже реальність із новим ігровим монітором Acer Predator SpatialLabs View 27 з унікальним набором функцій і технологій, який відчиняє перед геймерами двері до неймовірних 3D-світів.

Завдяки SpatialLabs TrueGame цей монітор трансформує ігровий досвід, створюючи персоналізовані 3D-профілі безпосередньо з глибинної інформації ігор. Із функцією One-click Game вдасться легко переключатися між іграми з попередньо налаштованими 3D-профілями, постійно оновлюючи свою колекцію захопливими ігровими релізами.

Acer Immerse Audio дарує новий імерсивний досвід, створюючи ефект об’ємного звучання без використання фізичних навушників: із цією технологією кожен звук у грі стає живим і відчутним, допомагаючи з головою зануритися в ігровий сюжет.

27-дюймовий 4K-дисплей забезпечує чітке, яскраве зображення з високою частотою оновлення 160 Гц, тоді як сумісність із AMD FreeSync і NVIDIA G-SYNC гарантує неймовірно якісне відображення кожної деталі, навіть у темних сценах.

Predator SpatialLabs View 27 – не просто монітор, це портал у світ геймінгових інновацій, де кожна гра стає візуальним шедевром. Також модель стане чудовим інструментом для розробників і контент-мейкерів, адже подарує їм можливості «оживляти» свої тривимірні ідеї з безпрецедентною чіткістю і реалістичністю.

Ціна та наявність

  • Acer Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition (A3D15-71GM) буде доступний в ERC наприкінці лютого 2024 року за ціною від 72 999 грн.
  • Predator SpatialLabs View 27 буде доступний в ERC у другому кварталі 2024 року за ціною від 79 999 грн.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів