Геймерські аксесуари ASUS ROG змінюють правила гри

Головна Новинки Геймерські аксесуари ASUS ROG змінюють правила гри
18.01.2024

У бренда ASUS ROG широкий асортимент найсучасніших ігрових аксесуарів, які дають змогу геймерам отримати ще більше задоволення від гри.

Мікрофон ROG Carnyx 

Новітній мікрофон ROG Carnyx спеціально створений для аудіозапису студійної якості. Він оснащений великим 25-міліметровим конденсаторним капсулем і підтримує частоту дискретизації 192 кГц / 24 біт для деталізованого і яскравого звучання та кардіоїдну полярну діаграму спрямованості для якісних сольних записів.

Високочастотний фільтр, вбудований поп-фільтр і високоякісний металевий підвіс гарантують чисте й плавне звучання – навіть під час інтенсивних ігрових сесій із дратівливими фоновими шумами, як-от натискання клавіш на клавіатурі, клацання миші, або крики. Завдяки інтуїтивно зрозумілому багатофункціональному регулятору, кнопці вимкнення звуку й RGB-підсвічуванню Aura Sync, Carnyx є оптимальним пристроєм для стримерів.

Миша ROG Keris II Ace

Ще одна новинка – ROG Keris II Ace, найновіша модель лінійки Ace Esports. Ця миша важить лише 54 грами й має ергономічну форму, що сприяє тривалій грі в інтенсивному режимі – справжня мрія для шанувальників шутерів. У ній реалізовано підтримання бездротової технології ROG SpeedNova, яка мінімізує затримки в мережах із великою кількістю клієнтів.

Оптичний сенсор ROG AimPoint Pro й мікроперемикачі ROG Optical Micro Switch із ресурсом у 100 млн натискань вирізняються точністю й довговічністю. ROG Polling Rate Booster – це окремий пристрій, який підтримує частоту опитування до 4000 Гц у бездротовому й до 8000 Гц у дротовому режимі, мінімізуючи затримку руху курсора, що гарантує точність дій у грі.

Клавіатура ROG Falchion RX Low Profile 

Клавіатура ROG Falchion RX Low Profile з низькопрофільними перемикачами ROG RX Low-Profile є еволюцією революційної клавіатури Falchion. Вона є володарем нагороди CES Innovation Award. Перемикачі RX Red Low-Profile забезпечують максимально плавне й лінійне натискання, а RX Blue Low-Profile дарують чіткий відгук із характерним звуком.

Завдяки компактному й мінімалістському дизайну, а також унікальним функціям, як-от багатофункціональна сенсорна панель, бездротова технологія ROG SpeedNova та приймач ROG Omni Receiver, ця клавіатура змінює уявлення про ігри в дорозі.

Навушники ROG Cetra True Wireless SpeedNova

Геймери зможуть насолодитися ідеально синхронізованим ігровим звуком завдяки бездротовим навушникам ROG Cetra True Wireless SpeedNova, що підтримують два режими підключення: на частоті 2,4 ГГц і за допомогою технології Bluetooth. Завдяки бездротовій технології ROG SpeedNova вони вирізняються наднизькою затримкою, надійним з’єднанням та оптимізованим енергоспоживанням. Навушники здатні відтворювати звук високої роздільної здатності 96 кГц / 24 біт з реалістичною деталізацією завдяки технології Dirac Opteo.

Ші-мікрофони, що використовують кісткову провідність звуку, забезпечують чіткий зв’язок, а функція адаптивного активного шумозаглушення з автоматичним режимом оптимізує шумозаглушення для повного занурення в музику або ігровий процес. Навушники працюють до 46 годин від одного заряду, підтримують функцію бездротового заряджання й швидкого заряджання у футлярі та мають персоналізоване RGB-підсвічування ASUS Aura.

Рішення для ентузіастів: екосистема ROG BTF встановлює нові стандарти естетики для самостійного складання ПК | ERC Ukraine

Нестримна потужність ноутбуків ROG Zephyrus і Strix: ключ до панування у світі геймінгу | ERC Ukraine

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів