OLED-монітори ASUS ROG Swift змінюють правила гри

Головна Новинки OLED-монітори ASUS ROG Swift змінюють правила гри
23.01.2024

ASUS презентувала нові монітори ROG Swift OLED PG39WCDM, ROG Swift OLED PG32UCDP і ROG Swift OLED PG27AQDP, а також перший у світі портативний монітор із гнучкою OLED-панеллю ASUS ZenScreen Fold OLED MQ17QH.

ASUS ROG Swift OLED PG39WCDM (39″), PG32UCDP (32″) і PG27AQDP (27″) - нова ера у світі ігор

Створення монітора ROG Swift OLED PG39WCDM знаменує ще один значний стрибок у розвитку ігрових технологій. Цей 39-дюймовий ультраширокоформатний OLED-монітор із роздільною здатністю 3 440 × 1 440, частотою оновлення 240 Гц і вигнутою поверхнею з кривизною 800R демонструє постійне прагнення розширювати межі технологій для ігрових дисплеїв. Друга модель, ROG Swift OLED PG32UCDP, – це перший у світі дворежимний ігровий монітор із функцією підвищення частоти кадрів, яка дає змогу користувачам у будь-який момент перемикатися між режимами 4K (240 Гц) і Full HD (480 Гц). І довершує цю дивовижну трійцю ігрових моніторів ROG Swift OLED PG27AQDP – перший у світі ігровий OLED-монітор із частотою оновлення 480 Гц.

Оснащені технологіями ROG OLED третього покоління, новітньою META та ELMB, ці монітори забезпечують на 30 % вищу пікову яскравість і на 20 % більший кут огляду, як порівняти з їхніми попередниками. Спеціальний радіатор не лише знижує робочу температуру монітора, але й захищає OLED-панель від вигорання, гарантуючи її довговічність. Завдяки піковій яскравості 1300 кд/м2 і відповідності стандарту DisplayHDR True Black 400 ці OLED-монітори ROG Swift забезпечують приголомшливе зображення для захопливих ігрових вражень. Гарний час відгуку 0,03 мс і підтримання технології AMD FreeSync Premium Pro означають плавне, без розривів, зображення з низькою затримкою, а ексклюзивна технологія Extreme Low Motion Blur (ELMB) робить рух у динамічних іграх ще чіткішим і виразнішим.

Монітор ROG Swift OLED PG39WCDM із вбудованим пристроєм Smart KVM забезпечує легке керування двома комп’ютерами за допомогою одного комплекту клавіатури й миші, а рознім USB 3.2 пришвидшує передавання файлів. Широкі можливості підключення, зокрема DisplayPort із HDMI (v2.1) і USB-C із підтриманням живлення до 90 Вт (Power Delivery), перетворюють цей OLED-монітор на універсальний хаб для ігрових систем. Окрім цих революційних функцій, монітор пропонує також комплект настінного кріплення ROG VESA для легкого монтажу на стіну або перегородку. Монітор ROG Swift OLED оснащений найбільш вигнутою панеллю з усіх доступних моделей моніторів ROG із кривиною 800R, яка дарує по-справжньому захопливий ігровий досвід.

Усі три нові моделі оснащено технологією ROG Gaming Artificial Intelligence з функціями Dynamic Shadow Boost, Dynamic Cross-hair, Variable Overdrive 2.0, Dynamic GameVisual (в окремих моделях), які покращують ігровий досвід користувачів.

ASUS ZenScreen Fold OLED MQ17QH: перший у світі портативний монітор із гнучкою OLED-панеллю

ASUS ZenScreen Fold OLED MQ17QH – це унікальний 17,3-дюймовий портативний монітор із гнучкою OLED-панеллю з роздільною здатністю QHD (2 560 × 1 920), який змінює уявлення про робочий простір за умов мобільності. Це перший у світі монітор, у якому поєднано неймовірний OLED-дисплей і спеціально розроблений механізм для його складання та розкладання. Бездоганну роботу механізму та плавну зміну кутів огляду гарантує шарнір у формі краплі води, додаючи дизайну елегантності.

Завдяки надзвичайно тонкому корпусу завтовшки 9,7 мм (у найтоншому місці в розкладеному стані), вага якого 1,2 кг, це диво інженерної думки встановлює новий стандарт портативності та продуктивності. Сертифікація DisplayHDR True Black 500 свідчить про те, що цей дисплей відтворює зображення з насиченими кольорами та надвисокою контрастністю. Він відображає 100 % відтінків колірного простору DCI-P3. Широкі можливості підключення, зокрема вхід mini-HDMI та два порти USB-C, дають змогу легко інтегрувати ZenScreen Fold OLED у будь-яку цифрову екосистему. Стандартний порт для штатива адаптується до різних варіантів встановлення, забезпечуючи стійкість монітора під час роботи або творчих пошуків. З інноваційним ASUS ZenScreen Fold OLED користувачі зможуть відчути майбутнє цифрових технологій.

Революція технологій візуалізації: смартокуляри ASUS AirVision M1

Новітні окуляри ASUS AirVision M1 відкривають нові візуальні можливості. Ці окуляри змінюють уявлення про перегляд завдяки дисплею microOLED із роздільною здатністю Full HD (1920 × 1080), неймовірною яскравістю 1100 кд/м2, піксельною щільністю 58 пікселів на градус і колірним охопленням 95 % DCI-P3, забезпечуючи безпрецедентну яскравість і деталізацію. AirVision M1 має кут огляду 57° у вертикальній площині та коефіцієнт пропускання 60 %, створюючи неймовірні відчуття під час використання. Завдяки підтриманню позиціювання з трьома ступенями свободи (3DoF) та інтуїтивно зрозумілому програмному інтерфейсу AirVision M1 дає змогу користувачам закріплювати екран у певному місці, забезпечуючи підвищений рівень контролю та комфорту. З AirVision M1 можна створювати кілька віртуальних екранів у форматах 16:9, 21:9 і 32:9, пропонуючи абсолютну універсальність.

Окуляри оснащено інтуїтивно зрозумілою сенсорною панеллю на лівій дужці, яка полегшує такі дії, як регулювання яскравості, активація 3D-режиму та закріплення екрана. Порт USB-C з підтриманням режиму DisplayPort Alt Mode забезпечує зручність підключення та сумісність із різними пристроями. AirVision M1 оснащені сертифікованою TUV-технологією фільтрації синього світла й усунення мерехтіння, а також мікрофонами та динаміками з функцією шумозаглушення, створюючи ефект занурення. Ці смартокуляри відрізняються від інших окулярів на ринку тим, що вони забезпечують конфіденційність контенту. Вміст користувацького інтерфейсу залишається невидимим для сторонніх, гарантуючи приватність і безпеку перегляду – революційний крок у майбутнє смартокулярів.

Новий погляд на ігрові системи

ROG також має два інноваційні аксесуари для моніторів: світлову панель ROG Aura Monitor Light Bar (ALB01) і кронштейн ROG Ergo Monitor Arm (AAS01), які отримали нагороду CES 2024 Innovation Award.

ROG Aura Light Bar пропонує три режими роботи – фронтальне підсвічування для комфорту зору, фонове підсвічування з ефектами Aura Sync і комбіноване підсвічування для захопливого перегляду. Ця панель згодиться як для вигнутих, так і для звичайних моніторів, підтримує персоналізовані налаштування колірної температури та яскравості, а також легко синхронізується з підсвічуванням ігрових комп’ютерів за допомогою технології AURA Sync і програмного забезпечення ASUS DisplayWidget Center, яке пропонує такі розширені функції, як App Sync, попередньо встановлені розклади та System Sync.

Кронштейн для монітора ROG Ergo Monitor Arm підтримує монітори з діагоналлю 39″ і більше, максимальна вага яких не перевищує 11,5 кг. Завдяки двобічному розміщенню кабелів і підтриманню стандарту VESA кронштейн Ergo Monitor Arm полегшує монтаж. Механічний пружинний механізм кронштейна забезпечує плавне й без зусиль регулювання положення монітора в широкому діапазоні напрямків: до 75° вгору і 15° вниз, а також поворот на 360°. Суворі випробування щодо надійності цього пристрою включають 10 000 циклів розкриття у максимальному діапазоні.

Разом ці аксесуари вдало доповнюють новітні OLED-монітори ROG, поєднуючи естетику й функціональність для створення комфортного ігрового простору.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів