Старт продажу флагманської ігрової клавіатури ROG Falchion RX Low Profile

Головна Новинки Старт продажу флагманської ігрової клавіатури ROG Falchion RX Low Profile
22.02.2024

В Україні розпочато продаж ROG Falchion RX Low Profile – геймерської клавіатури преміумкласу. Вона вирізняється ультракомпактною конструкцією формфактора 60 %, яка тим не менш має стрілки та навігаційні клавіші.

Попередньо змащені низькопрофільні оптичні перемикачі ROG RX Red Low Profile із центральним підсвічуванням гарантують стабільне натискання без люфту і швидкий відгук. Два шари силіконової піни усувають відлуння та шум, забезпечуючи гарні акустичні характеристики під час набору тексту.

ROG Falchion RX Low Profile підтримує три варіанти підключення: через інтерфейс Bluetooth (до трьох пристроїв одночасно), у частотному діапазоні 2,4 ГГц із бездротовою технологією ROG SpeedNova або за допомогою кабелю USB. Ця клавіатура – одна з моделей ROG із підтриманням USB-адаптера ROG Omni Receiver, даючи змогу одночасно підключити до комп’ютера сумісні з ним клавіатуру та мишу.

Як і попередні моделі ROG Falchion, нова клавіатура пропонує інтуїтивно зрозуміле керування за допомогою багатофункціональної кнопки та інтерактивної сенсорної панелі на боці пристрою. Передбачено комплектованням захисний чохол для зручності зберігання та транспортування.

Клавіатура ROG Falchion RX Low Profile також порадує власників пристроїв із MacOS, забезпечено можливість легко й зручно перемикатися між режимами Windows і MacOS.

Товари з публікації
код товару: 90MP03EC-BKUA10
8399 грн*
є в наявності
Компактна бездротова ігрова клавіатура ROG Falchion RX Low Profile: формфактор 65%, низькопрофільні оптичні перемикачі ROG, три режими підключення з бездротовою технологією ROG SpeedNova і адаптером Omni Receiver, захисний футляр, амортизаційні шари із силіконової піни, інтерактивна сенсорна панель, підтримка macOS.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів