Бездротова ігрова гарнітура Sony INZONE H5 у новому кольорі: інноваційний крок у світ геймінгу

Головна Новинки Бездротова ігрова гарнітура Sony INZONE H5 у новому кольорі: інноваційний крок у світ геймінгу
22.02.2024

Світ кіберспорту стане ще захопливішим завдяки бездротовій ігровій гарнітурі Sony INZONE H5. Ця модель не лише гарантує неймовірний звуковий досвід, але й інноваційний комфорт для геймерів будь-якого рівня.

Особливості Sony INZONE H5

  • Точне виявлення суперників завдяки просторовому звучанню 360° для ігор.
  • Загальна вага 260 г; мінімальний тиск на скроні.
  • Двонаправлений підвісний мікрофон із технологією шумоприглушення на основі штучного інтелекту.
  • 28 год автономної роботи.

Однією з ключових переваг Sony INZONE H5 є можливість бездротового підключення, що дає змогу гравцям зануритися у світ гри без обмежень і зайвих дротів. У гарнітурі застосовано передові технології звукоізоляції для забезпечення імерсивного звукового ефекту та максимального комфорту під час геймплею. Завдяки 360 Spatial Sound для ігор користувач чутиме, де саме перебуває суперник, а тому зможе швидше реагувати та здобувати більше перемог. До того ж в INZONE Hub можна додатково налаштувати звук відповідно до індивідуальних потреб.

Ще одними з важливих особливостей є гладкі нейлонові амбушури, які гарантують мінімальний тиск на скроні, та оголів’я з м’якою підкладкою, що рівномірно розподіляє вагу навушників (260 г), – саме завдяки цьому гарнітура INZONE H5 не спричинить дискомфорт навіть під час тривалих ігрових сесій.

Модель також оснащена вбудованим мікрофоном із системою шумоприглушення на основі штучного інтелекту, аби геймери могли безперешкодно спілкуватися з командою без зайвого шуму.

Sony INZONE H5 – це не просто гарнітура, а інноваційний крок уперед у світі геймінгу, адже гарантує затятим геймерам та ентузіастам відеоігор найвищий рівень зручності та якісне відтворення аудіо.

Відчуйте кожен момент гри з бездротовою гарнітурою Sony INZONE H5!

INZONE H5 | Wireless Gaming Headset | Sony | Official Video (youtube.com)

Товари з публікації
код товару: WHG500B.CE7
5499 грн*
є в наявності
Ігрова гарнітура INZONE H5 була розроблена, щоб дати гравцям конкурентну перевагу. Розроблена разом з професійними геймерами, вона має легку вагу всього 260 г, ергономічну форму для комфорту протягом усього сеансу гри та функцію просторового звуку 360 Spatial Sound for Gaming (активується за допомогою програмного забезпечення INZONE Hub для ПК), яка допоможе вам почути ворогів ще до того, як вони вас побачать.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів