Відчуйте атмосферу перемоги з гарнітурою Sony INZONE H9

Головна Новинки Відчуйте атмосферу перемоги з гарнітурою Sony INZONE H9
26.02.2024

Гарнітура Sony INZONE H9, яка тепер доступна і в стильному чорному дизайні, створена, аби поглибити занурення у віртуальний світ, забезпечуючи неймовірний ігровий і розважальний досвід.

Особливості Sony INZONE H9:

  • просторове звучання 360° для геймінгу;
  • подвійний сенсор шумів для приглушення навколишніх звуків;
  • режим навколишнього звуку, аби чути важливі звуки довкола;
  • підвісний мікрофон;
  • оголів’я з м’якою підкладкою та амбушури із синтетичної шкіри.

Із гарнітурою Sony INZONE H9, яка гармонійно поєднує лаконічний овальний дизайн із передовими технічними характеристиками, кожен момент гри, немов оживає та відбувається поряд із користувачем. Удосконалена технологія 360 Spatial Sound і новітня система шумоприглушення дають змогу зануритися в неймовірну атмосферу перемоги, досі доступну лише професіоналам ігрової індустрії.

Розроблена з урахуванням потреб геймерів, INZONE H9 гарантує безкомпромісний комфорт навіть під час марафонських ігрових сесій. Завдяки ергономічній конструкції гарнітура щільно прилягає та надійно фіксується за мінімального тиску на скроні, надаючи змогу користувачу зосередитися на грі й не відволікатися через дискомфорт.

Звісно, INZONE H9 згодиться не лише для геймінгу. Ця гарнітура стане в пригоді також для перегляду віртуальних концертів і фільмів, стримінгу, спілкування та інших розваг завдяки вбудованому мікрофону та можливості підключення до різноманітних платформ.

Модель H9 не просто втілює технологічний прогрес, а й відкриває нові горизонти розваг. Відчуйте, що таке справжня перемога у світі віртуальних пригод разом із Sony INZONE H9!

Товари з публікації
код товару: WHG900NB.CE7
10999 грн*
є в наявності
Навушники SONY INZONE H9 Over-ear ANC Wireless Gaming Headset WHG900NW.CE7. Реагуйте першими завдяки точному виявленню цілей. Дійте першими завдяки точному виявленню цілей. Почуйте їх, перш ніж вони побачать вас. Завдяки 360 Spatial Sound для ігор і нашим перевіреним технологіям апаратного забезпечення ви можете визначати, де та як далеко перебувають ваші супротивники. Навіть гравці, що ховаються в темряві або за стінами чи перешкодами, не зможуть довго залишатися непоміченими.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів