Корпус ASUS TUF Gaming GT302 ARGB – основа для високопродуктивних збірок

Головна Новинки Корпус ASUS TUF Gaming GT302 ARGB – основа для високопродуктивних збірок
14.03.2024

У світі, де технології постійно еволюціонують, ASUS встановлює нові стандарти в галузі комп’ютерного комплектовання завдяки корпусу TUF Gaming GT302 ARGB. Ця модель є не просто оболонкою для компонентів; це шедевр інженерної думки, створений для задоволення потреб найвимогливіших користувачів: вона вирізняється широкою сумісністю із сучасним топовим комплектованням, а також продуманою конструкцією для легкого збирання ПК.

Перевага у вентиляції: революційна прохолода

В основі TUF Gaming GT302 ARGB – пристрасть до оптимізації повітряного потоку. Передня панель має вигляд відкритої сітки з великими отворами квадратної форми, які залишають достатньо місця для доступу повітря всередину ПК. Чотири попередньо встановлені 140-мм вентилятори з ARGB-підсвічуванням не лише охолоджують, але і трансформують цей корпус на потужну вітряну машину: вентилятори мають надзвичайно велику товщину (28 мм) і забезпечують статичний тиск до 3 мм рт. ст. і швидкість повітряного потоку 115 CFM для чудового охолодження за мінімуму шуму.

Верхня панель повністю знімається, тому радіатор легко встановлювати й чистити. З огляду на особливості конструкції, корпус забезпечує охолодження на рівні, що перевершує очікування, гарантуючи тиху та ефективну роботу навіть найпотужніших систем.

Гнучкість і сумісність: безмежний простір для творчості

ASUS розуміє, що справжні ентузіасти ПК цінують свободу у виборі компонентів. Тому TUF Gaming GT302 ARGB дарує неперевершену гнучкість щодо сумісності з компонентами. Від гігантських відеокарт до величезних материнських плат і рідинних охолоджувачів – цей корпус готовий прийняти будь-яке обладнання, яке вибере користувач для своєї майбутньої збірки.

Так двобічне кріплення PCIe можна використовувати для встановлення відеокарти завдовжки до 407 мм у горизонтальній орієнтації, а якщо перевагу надано вертикальній орієнтації, можна встановити карти завтовшки до 125 мм. Також інженери ASUS потурбувалися і про сумісність із материнськими платами великого типорозміру, зокрема до E-ATX. Для встановлення великого масиву накопичувачів передбачено універсальні кронштейни, за допомогою яких можна змонтувати жорсткий диск і твердотільний накопичувач одночасно.

Інноваційний дизайн: майстерність у кожній деталі

Знімні панелі, покращена система прокладання кабелів і легкість складання перетворюють процес збірки ПК на приємне та безпроблемне заняття. А екосистема компонентів Back-To-The-Future (BTF) ASUS відкриває нові горизонти для створення акуратних та естетично привабливих систем завдяки застосуванню нових материнських плат, які приховують свої розніми на зворотному, а не на лицьовому боці. Лоток для материнської плати в моделі GT302 згодиться як для стандартних материнських плат, так я для типу BTF. Кабельна стійка оснащена трьома великими ремінцями, які надають змогу легко прокласти два комплекти кабелів. Крім того, три невеликі затискачі на задній бічній панелі допомагають прокласти 8-контактний кабель для процесора.

Багатство інтерфейсів зумовлює можливість легко підключати гарнітуру й інші периферійні пристрої. Рознім USB Type-C на передній панелі в разі встановлення материнської плати з USB Type-C (20 Гбіт/с) дає змогу отримати виняткову швидкість передавання даних на відстані простягнутої руки.

Вишуканість і стиль: відчуйте різницю

TUF Gaming GT302 ARGB має елегантний і сучасний дизайн, що гармонійно пасуватиме чи не до будь-якого простору. Модель доступна у двох кольорах – чорному й білому, а правильна геометрія та чіткі лінії надають їй шарму простоти та вишуканості водночас. У білій версії GT302 ARGB застосовано білі кабелі для вентиляторів корпусу та фронтальних рознімів, щоби користувачі могли насолоджуватися гармонійним, уніфікованим виглядом.

До того ж дизайн ПК будь-якої миті можна дещо змінити завдяки змінним бічним панелям: одна панель має вікно із загартованого скла, а інша – сітку, тож користувачі можуть встановлювати їх на будь-якому боці корпусу.

GT302 ARGB – символ інновацій, стилю та якості, який змінює уявлення про те, яким може бути високопродуктивний ПК.

Відкрийте для себе новий рівень високопродуктивних систем із TUF Gaming GT302 ARGB!

Докладніше на офіційному сайті: TUF Gaming GT302 ARGB

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів