Бочковий насос Kärcher BP 1 Barrel: легкий полив без навантаження на спину

Головна Новинки Бочковий насос Kärcher BP 1 Barrel: легкий полив без навантаження на спину
19.03.2024

Втомилися носити важкі лійки, поливаючи сад? Тоді у пригоді стане бочковий насос Kärcher BP 1 Barrel, який вже в наявності та доступний до замовлення. Цей компактний і потужний пристрій перетворює дощову воду з бочки на зручний і економний ресурс для поливу. До того ж позбавить користувача від виснажливого фізичного навантаження.

Насос для поливу з бочки Kärcher BP 1 Barrel – це незамінний помічник у саду, з яким для поливу рослин можна використовувати зібрану в бочці воду. Насос суттєво економить час і водопровідну воду.

Переваги використання бочкового насоса Kärcher BP 1 Barrel

  • Зручність. Завдяки насосу можна поливати рослини, не піднімаючи важких лійок. Просто підключіть шланг до насоса, опустіть його в бочку з водою та насолоджуйтеся легким і комфортним поливом.
  • Здоров’я спини. Насос Kärcher береже спину користувача, адже більше не потрібно нахилятися та носити важкі лійки.
  • Економія часу. Завдяки високій продуктивності насоса рослини буде полито значно швидше та зекономлено час для інших справ.
  • Економія грошей. Використання безкоштовної та багатої на поживні речовини дощової води з бочки дає змогу економити водопровідну воду або воду зі свердловини.
  • Універсальність. Насоси Kärcher згодяться для поливу з бочок будь-якого розміру та форми.

Кронштейн для кріплення на бочці оснащено вбудованим вимикачем для зручного включення та виключення насоса.

У комплекті: шланг PrimoFlex 1/2″ завдовжки 15 м, пістолет-розпилювач й універсальні конектори (один із функцією Aqua Stop).

Із Kärcher BP 1 Barrel догляд за садом стане ще приємнішим!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів