Мистецтво без меж із Huion RTS-300: доступний графічний планшет, який завжди напохваті

Головна Новинки Мистецтво без меж із Huion RTS-300: доступний графічний планшет, який завжди напохваті
28.03.2024

В епоху цифрових технологій творчість не знає меж, а графічний планшет Huion RTS-300 стає свідченням цього. Призначений для художників-початківців, дизайнерів та ентузіастів цифрового малювання, цей планшет обіцяє перетворити будь-яку ідею на витвір мистецтва.

Компактність і портативність. Huion RTS-300 вражає своїм елегантним дизайном і легкою конструкцією. З огляду на товщину 8,35 мм і вагу лише 229 г цей планшет стане незамінним помічником як в домашній студії, так і під час подорожей, адже є одним із найлегших на ринку. Робоча зона 160 × 100 мм забезпечує достатньо простору для творчості, а зіркоподібна текстура поверхні імітує відчуття малювання на папері, даруючи неповторні емоції.

Технологічність і зручність. Оснащений шістьма програмованими клавішами швидкого доступу та клавішею блокування, RTS-300 надає змогу легко адаптувати робочий процес відповідно до індивідуальних потреб художника. А ергономічне графічне перо PW400 з протиковзкою силіконовою вставкою, яке надається в комплекті, забезпечує точність і тотальний контроль над лініями та штрихами завдяки 8 192 рівням чутливості до натискання і підтриманню кута нахилу ±60°. Також є клавіша блокування, яка запобігає випадковому натисканню кнопок під час роботи. Швидкість передавання даних 300 PPS зумовлює плавність процесу створення шедеврів.

Універсальність підключення. Реверсивний рознім USB-C розширює можливості використання планшета, забезпечуючи можливість підключати його не тільки до ПК, а й до Android-пристроїв. Така функціональність робить RTS-300 оптимальним інструментом для створення ескізів, редагування фотографій або підпису документів на ходу.

Сумісність і доступність. Планшет сумісний із різноманітними операційними системами (Windows, macOS, Android, Linux і Chrome OS) і популярними застосунками для малювання, навчання і освіти, як-от Photoshop, Illustrator, Krita, SAI та GIMP. Та найголовніше: з огляду на комфортну вартість планшета цифрове малювання стає доступним для широкого кола користувачів, відкриваючи нові горизонти для творчості!

Сьогодні цифрове мистецтво набирає обертів, а Huion RTS-300 постає як найліпший помічник для художників-початківців і дизайнерів, які тільки починають розкривати творчий потенціал. Цей графічний планшет забезпечує комфорт, точність і доступність, перетворюючи кожну ідею на мистецький шедевр.

Від ескізу до шедевра – Huion RTS-300 робить мистецтво доступним!

Товари з публікації
код товару: RTS-300
2699 грн*
є в наявності
RTS-300 — компактний планшет із цільним корпусом і досить великою робочою поверхнею. Малювати на ній — все одно, що малювати на справжньому папері. 6 програмованих клавіш на верхній частині панелі спрощують роботу однією рукою як для шульг, так і для правшів.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів