MSI Immerse GH30 V2: ігровий звук за пів ціни!

Головна Новини та огляди MSI Immerse GH30 V2: ігровий звук за пів ціни!
23.04.2024

За сучасних реалій виробники ігрових аксесуарів змагаються за увагу кожного геймера, MSI зі своєю гарнітурою Immerse GH30 V2 встановлює новий стандарт співвідношення вартості і якості, даруючи кожному гравцю шанс насолоджуватися професійним звуком ЗА ПІВ ЦІНИ!

MSI Immerse GH30 V2 – це не просто гарнітура, а персональний портал у світ, де кожен звук має значення. З огляду на вартість лише 999 грн (замість 1 899 грн), це чудова можливість поринути у світ висококласного ігрового звуку, не виходячи за межі бюджету.

У час, коли кожна гривня має значення, «знижка 50 %» звучить майже як музика для вух. І дійсно, ця музика може звучати через стереогарнітуру Immerse GH30 V2, яка поєднує в собі якісне звучання і комфорт за неймовірно привабливою ціною.

Кришталево чисте звучання

Модель Immerse GH30 V2 оснащена динаміками 40 мм, які забезпечують потужний і детальний звук. Чи це кроки супротивника в темному коридорі, чи стрілянина під час бурхливого бою – кожен звук виразний і чіткий.

Знімний мікрофон

Проте не тільки геймери, а й ті користувачі, які цінують якісний звук під час прослуховування музики чи перегляду фільмів, угледять у цій гарнітурі незамінного помічника. Адже конструкцією передбачено можливість відрегулювати оптимальне положення мікрофона, ну і, звісно, від’єднати його за потреби, аби, наприклад, відпочити, насолоджуючись улюбленими треками.

М’які амбушури

Виготовлено з піноматеріалу – запорука неймовірного комфорту навіть під час тривалих ігрових марафонів. Амбушури також мають ефект пам’яті, тож підлаштовуються до форми вух для щільного прилягання і кращого шумоприглушення.

Сумісність

Гарнітура GH30 V2 вирізняється широкою сумісністю, тож згодиться для підключення до ПК, ноутбуків, консолей та інших пристроїв, які мають рознім 3,5 мм.

Зручне керування

Регулювати гучність відтворення і вмикати/вимикати мікрофон можна легко за допомогою спеціального блока, який вбудовано на кабелі.

Повний набір

У комплекті моделі, крім пристрою, є розгалужувальний кабель із рознімом 3,5 мм і зручна сумка для транспортування.

Не проґавте цю виняткову пропозицію – замовляйте MSI Immerse GH30 V2 уже зараз та отримуйте незабутні емоції від кожної гри!

Товари з публікації
код товару: S37-2101001-SV1
999 грн*
є в наявності
Immerse GH30 V2 - це ігрова гарнітура, яка має зручний і портативний дизайн. Вона оснащена великими 40-міліметровими динаміками для високоякісного звуку в широкому діапазоні частот. Гарнітура оснащена знімним односпрямованим мікрофоном для чіткого зв'язку та складним наголов'ям для зручного транспортування.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів