Точки доступу HPE Aruba Networking Wi-Fi 7, які можуть більше

Головна Новини та огляди Точки доступу HPE Aruba Networking Wi-Fi 7, які можуть більше
01.05.2024

Забезпечте більшу продуктивність, більшу безпеку та більше підключень до інтернету речей для більш захопливого бездротового зв’язку в режимі реального часу.

Стандарт Wi-Fi 7

Новий стандарт Wi‑Fi 7 (802.11be) розширює можливості Wi‑Fi 6E, надаючи широку смугу пропускання каналів 320 МГц, багатоканальну роботу (MLO) для агрегації каналів у різних діапазонах та аварійного перемикання, а також 4096 QAM (4K QAM) для високих пікових швидкостей передавання даних.

Поліпшена продуктивність та ємність

Точки доступу HPE Aruba Networking серії 730 збільшують пропускну здатність діапазону 6 ГГц до 30 % завдяки запатентованій ультратридіапазонній технології фільтрації (UTB) для усунення перешкод. Радіомодулі можна налаштувати для роботи у двох діапазонах 5 ГГц або двох діапазонах 6 ГГц. Тридіапазонне покриття забезпечує максимальну сукупну швидкість передавання даних до 9,0 Гбіт/с (максимальна сукупна швидкість передавання може сягати 14,4 Гбіт/с у разі використання подвійного радіорежиму 6 ГГц). Три радіомодулі 2×2 MIMO і три діапазони Wi-Fi 7 (2,4; 5 та 6 ГГц) із можливістю гнучкого підтримання двох радіомодулів 5 ГГц або двох радіомодулів 6 ГГц.

Розширена безпека

Точки доступу HPE Aruba Networking серії 730 з AOS-10 використовують наявні можливості безпеки Wi-Fi для гарантування більшої безпеки на периферії. Служба Client Insights HPE Aruba Networking Central працює на базі штучного інтелекту та машинного навчання для ідентифікації та класифікації 99 % відомих клієнтів для підвищення прозорості та контролю. Динамічна сегментація автоматизує доступ на основі ролей у дротовій та бездротовій мережі, а нове підтримання MACsec1 розширює можливості провідного шифрування від комутатора до точки доступу. Забезпечено підтримання WPA3, Enhanced Open та WPA2-MPSK для надійнішого шифрування та автентифікації.

Більше IoT-пристроїв із вищою щільністю

Точки доступу HPE Aruba Networking серії 730 надають можливість підключити удвічі більше пристроїв IoT за допомогою двох вбудованих радіомодулів Bluetooth 6 (BLE) та 802.15.4 Zigbee, а також двох USB-портів, щоби полегшити розгортання та керування більшою кількістю та щільністю IoT-пристроїв. Використовуйте вдвічі більшу потужність для запуску застосунків пристроїв IoT.

Служба точного визначення місця розташування через Wi-Fi

Забезпечує точність визначення розташування з точністю до 1 м завдяки вбудованому приймальнику GNSS і барометричному датчику для ліпшого підтримання таких сценаріїв використання, як відстеження активності невеликих пристроїв і безконтактного маркетингу, без розгортання технологій накладення. Точки доступу серії 730 також забезпечують визначення місця розташування, що усуває трудомістке ручне завдання з вимірювання, запису та ведення логів точок доступу.

S1G32A HPE Aruba Networking AP‑734 (модель із зовнішніми антенами)

S1G42A HPE Aruba Networking AP‑735 (модель із вбудованими антенами)

Щодо консультації звертайтеся до команди ARUBA ERC: aruba@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів