Twinkly Squares – революція в декоративному освітленні

Головна Новини та огляди Twinkly Squares – революція в декоративному освітленні
03.05.2024

Світлодіодні настінні панелі Twinkly Squares кардинально змінюють уявлення про декоративне освітлення. Кожен квадрат Twinkly Squares оснащено 64 адресними світлодіодами преміумкласу, керованими через застосунок, які відтворюють гаму з 16 млн колірних відтінків.

Настінна панель Squares у базовому варіанті Smart LED Twinkly Squares 5+1 RGB має шість квадратів – один основний/керівний і 5 додаткових. Проте передбачено можливість розширення на 3 квадрати за допомогою Smart LED Twinkly Squares 3 RGB, що під’єднується до базового набору й автономно не функціонує, адже не має «керівного квадрата».

Фізично можна об’єднати кожну основну панель із 15 додатковими та використовувати застосунок Twinkly App, аби синхронізувати групи Squares для створення величезних дисплеїв із регульованими ефектами й анімацією. Також доступне програвання GIF-файлів і піксельного мистецтва.

Світлодіодні настінні панелі Twinkly Squares завдяки непересічному дизайну та унікальним можливостям, будуть доречні, як у геймінг-кімнаті, так і у дитячій кімнаті чи вітальні. Адже склавши панелі в прямокутник, можна також зімітувати картину у вітальні, яка буде освітлювати кімнату водночас. Зображення або кольори на панелях можна змінювати будь-якої миті, створюючи в приміщенні відповідну атмосферу.

До 31 травня діє акційна пропозиція на світлодіодні настінні панелі Twinkly Squares!

Нова й перевірена часом концепція освітлення Twinkly не тільки додасть настрою та атмосфери, але й відкриє нові горизонти творчості. Насолоджуйтеся неймовірними можливостями, адже з Twinkly фантазія не матиме меж!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів