ROG Keris II Ace у продажу в Україні

Головна Новини та огляди ROG Keris II Ace у продажу в Україні
17.05.2024

ROG Keris II Ace – ігрова мишка з трьома режимами роботи, форму якої розроблено спільно з професійними учасниками FPS-ігор.

Ця ультралегка мишка важить 54 г і забезпечує швидкі та точні рухи з мінімальною втомою від керування. Преміальна якість збирання ROG Gaming залишається визначальною рисою мишок ROG, забезпечуючи моделі ROG Keris II Ace гарну ергономіку та зручність використання. Кнопки з PBT-пластику вирізняються довговічністю, стійкістю до зношування та появи блиску з часом, а також витонченою текстурою.

Модель отримала опцію ROG Polling Rate Booster, яка підвищує частоту опитування до 4 000 Гц у бездротовому та до 8 000 Гц у дротовому режимі. Новий рівень продуктивності з надвисокою частотою опитування найліпше доповнює найсвіжіші ігрові монітори ROG із частотою 240 Гц+.

Особливості

  • Оптичний датчик ROG AimPoint Pro. Оптичний датчик із роздільною здатністю 42 000 точок на дюйм і відхиленням <1 % забезпечує ROG Keris II Ace найліпшу у своєму класі точність відстеження та переміщення, а також функцію відстеження на склі.
  • Оптичні мікроперемикачі ROG. Ретельно досліджені та розроблені, щоби забезпечити наднизьке затримання під час натискання, чітке та стабільне спрацьовування, а також потужний ресурс у 100 млн натискань. Їх наближено до механічних мікроперемикачів, пропонуючи при цьому переваги оптичних - найліпше з обох світів.
  • Трирежимне підключення. Грайте та підключайте ROG Keris II Ace як завгодно: через дротовий USB, надстабільний радіоканал із низьким затриманням на частоті 2,4 ГГц або режим Bluetooth, який дає змогу під’єднатися до трьох пристроїв одночасно.

  • Бездротова технологія ROG SpeedNova. Низьке затримання менше 1 мс, надійна та стабільна робота бездротового зв’язку на частоті 2,4 ГГц і оптимізована енергоефективність забезпечують ROG Keris II Ace високу продуктивність і тривалий час роботи від акумулятора.
  • Приймач ROG Omni. Підключайте до кількох підтримуваних пристроїв, використовуючи один приймач і зберігаючи ігрову частоту опитування та мінімальне затримання бездротового зв’язку.

  • Протиковзні гріпси. Забезпечують надійне зчеплення з поверхнею миші та додають її вигляду естетичності.
  • Кабель ROG Paracord і ніжки 100 % тефлону. Завдяки спеціально розробленому текстильному обплетенню кабель є легким і майже не створює опору, а тефлонові ніжки миші забезпечують плавне та чітке переміщення різними поверхнями. Додатковий набір ніжок призначений для налаштування під користувача та поверхню.
  • Вбудована система керування з п’ятьма профілями користувача. Часто використовувані налаштування миші можна регулювати натисканням різних комбінацій кнопок миші. Безпосередньо на ROG Keris II Ace можна зберігати різні профілі ігор або програм.

  • Armoury Crate та Armoury Crate Gear. За допомогою Armoury Crate легко налаштувати й адаптувати широкий спектр робочих параметрів. Для полегшення периферійних налаштувань ROG Keris II Ace підтримує утиліту Armoury Crate Gear.
  • Доступна в чорному та білому (moonlight white) кольорах. Два кольори доповнюють широку лінійку периферійних пристроїв і компонентів ASUS ROG, які є в чорному та білому кольорах.

Ігрова мишка ROG Keris II Ace наявна та доступна до замовлення!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів