Сонячні панелі 2E: коли, як не зараз?

Головна Новини та огляди Сонячні панелі 2E: коли, як не зараз?
24.05.2024

Весна та літо – це чудовий час для встановлення сонячних панелей. Більша кількість і висока інтенсивність сонячного світла роблять цей період оптимальним для інвестування в екологічно чисту та економічно вигідну технологію. Сонячні панелі наразі – найефективніші!

Із настанням теплих сезонів сонячна енергія стає особливо актуальною через триваліший світловий день та інтенсивніше сонячне випромінювання, і, як наслідок, збільшення генерації електроенергії сонячними панелями. Це не лише зменшує залежність від мережі, зокрема під час перебоїв електропостачання, але є екологічно свідомим та економічно вигідним вибором. До того ж згідно з новою програмою, яку розробляє уряд, українцям пропонуватимуть субсидії на встановлення сонячних панелей, а отже використання екологічної енергії стане доступнішим.

Сонячні панелі 2E: що можна зарядити?

Наразі альтернативна енергетика набуває особливого значення та важливості, адже дає змогу бути не тільки енергонезалежними, а й задовольняти елементарні та критичні потреби.

Із сонячними панелями 2Е можна заряджати смартфони, планшети, повербанки, портативні зарядні станції, батареї для дронів і пульти до них, акумулятори для інструментів, камер, тепловізорів, засобів зв’язку, мультимедійних пристроїв, ноутбуків тощо.

Сумісність із зарядними станціями 2Е та іншими

Під час блекаутів сонячні панелі є чи не єдиним джерелом живлення. Вони разом із портативними електростанціями є сумісними та взаємодоповнювальними джерелами електроенергії. Сумісність зумовлена тим, що сонячні панелі слугують джерелом заряду для портативних електростанцій. Це робить станції ще універсальнішими, адже вони можуть забезпечити енергоживлення пристроїв навіть за тотального браку електрики.

Можливість будувати гнучкі сонячні масиви різної потужності

Новітні надлегкі портативні сонячні панелі, оснащені типовим рознімом MC4, за допомогою конекторів і розгалужувачів 2Е можна об’єднувати в портативні масиви будь-якої потужності – від 100 Вт до 5 кВт і більше!

Вибирайте портативну сонячну панель 2Е й насолоджуйтеся енергонезалежністю!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів