Партнерство ERC з Juniper Networks: нові можливості для поліпшення мережевих рішень

Головна Новини та огляди Партнерство ERC з Juniper Networks: нові можливості для поліпшення мережевих рішень
04.06.2024

Міжнародний дистриб’юторський холдинг ERC повідомляє про укладання стратегічного контракту з Juniper Networks, одним зі світових лідерів у галузі мережевих технологій. Це співробітництво сприятиме поліпшенню мережевих рішень і розширенню можливостей українського ринку.

Про Juniper Networks

Продукція Juniper Networks відома на світовому ринку рішень мережевих технологій. З моменту заснування 1996 року Juniper Networks прагне забезпечити клієнтів найсучаснішими технологіями для побудови високоефективних, безпечних і масштабованих мереж. Пропонує широкий спектр продуктів, як-от: маршрутизатори, комутатори, шлюзи, програмне забезпечення для керування мережею та рішення для кібербезпеки.

Досягнення Juniper Networks

Juniper Networks вчетверте поспіль було названо лідером у квадранті Gartner для корпоративної дротової та бездротової інфраструктури локальної мережі. Це визнання є підтвердженням якості та інноваційності рішень, які пропонує Juniper Networks. Упродовж багатьох років Juniper Networks демонструє стабільне лідерство в галузі, завдяки чому клієнти можуть бути впевненими в надійності її продуктів.

Нові можливості для ERC

Партнерство з Juniper Networks надасть ERC можливість розширити портфель мережевих рішень і забезпечити клієнтів передовими технологіями. Це включатиме інтеграцію новітніх продуктів і рішень Juniper Networks, даючи змогу підвищити ефективність, безпеку та масштабованість мережевих інфраструктур партнерів ERC.

ERC та Juniper Networks спільно працюватимуть над впровадженням нових рішень і наданням якісних послуг бізнес-партнерам в Україні та поза її межами.

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся: Juniper@erc.ua

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів