Sony INZONE Buds: портал до віртуального світу з максимально реалістичним звуком

Головна Новини та огляди Sony INZONE Buds: портал до віртуального світу з максимально реалістичним звуком
28.05.2024

Розроблені в співпраці з професійними геймерами команди Fnatic, Sony INZONE Buds у білому кольорі пропонують комбінацію шумоприглушення, персоналізованого звуку, тривалого часу автономної роботи та низької затримки, що робить їх вдалим вибором для перемоги в будь-якій грі.

Особливості Sony INZONE Buds:

  • реалістичний звук завдяки 8,4-мм динамікам і шумоприглушенню;
  • персоналізоване звучання 360 Spatial Sound для переваги в грі;
  • низька затримка до 30 мс для оптимального геймінгу;
  • 12 год автономної роботи для тривалих ігрових сесій;
  • комфорт завдяки ергономічному дизайну.

Пориньте у світ гри

INZONE Buds оснащені 8,4-мм динаміками, які забезпечують насичене та чітке звучання, що дає змогу чітко чути кожен крок, вибух і репліку в улюбленій грі. Технологія активного шумоприглушення блокує зайві зовнішні шуми, аби користувач міг повністю зосередитися на грі.

Персоналізований звук для переваги над суперником

Завдяки функції 360 Spatial Sound навушники INZONE Buds створюють захопливу тривимірну звукову сцену, яка оточує з усіх боків, надаючи змогу точно визначати місцеперебування суперників і оперативніше реагувати на події в грі.

До того ж навушники забезпечують адаптований звук із можливістю створення персоналізованого профілю в застосунку 360 Spatial Sound Personaliser, за допомогою якого можна проаналізувати форму власного вуха та підлаштувати звук відповідно до її особливостей. Також INZONE Buds передбачає можливість оптимізувати звуковий тон завдяки Sound Tone Personalisation.

Грайте довше, грайте краще

Sony INZONE Buds працюють на базі нового енергоефективного процесора L1, забезпечують 12 год автономної роботи та до 24 год із зарядним кейсом. Це означає, що можна грати цілий день без підзаряджання.

Низька затримка для оптимального ігрового процесу

INZONE Buds оснащено USB-трансивером, який забезпечує надзвичайно низьку затримку – менш як 30 мс. Це гарантує, що будь-які дії в грі синхронізовані з тим, що чує користувач, без будь-яких затримок або розривів, які можуть коштувати перемоги.

Комфорт і зручність

Sony INZONE Buds вирізняються дизайном, зокрема зменшено контакт із вухами, що зумовлює додатковий комфорт під час тривалих ігрових сесій. Модель оснащено мікрофоном із шумоприглушенням на основі штучного інтелекту для ефективного захоплення голосу в шумному середовищі та підтримує підключення до смартфона в режимі LE Audio для автономної роботи до 24 год.

Не чекайте, поки суперники отримають перевагу! Замовте Sony INZONE Buds у білому кольорі вже зараз!

Товари з публікації
Новинка
...
код товару: WFG700NW.CE7
9999 грн*
немає в наявності
Навушники INZONE Buds, розроблені професіоналами, пропонують геймерам чудовий звук, більший комфорт при носінні, 12-годинний час автономної роботи та низку розумних функцій, які допоможуть вивести ваші ігри на новий рівень.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів