Sony WH-1000XM4: пориньте у світ музики без стороннього шуму

Головна Новини та огляди Sony WH-1000XM4: пориньте у світ музики без стороннього шуму
12.06.2024

Насолоджуйтеся звучанням кожної ноти з бездротовими навушниками нового покоління WH-1000XM4B із системою шумопоглинання, які дарують неперевершений аудіодосвід і комфорт.

Що робить Sony WH-1000XM4B такими особливими? Насамперед неймовірна якість звуку, що дає змогу користувачеві почути кожен нюанс музичного твору. Завдяки новому процесору HD QN1 та адаптивним алгоритмам шумопоглинання ці навушники блокують навіть найгучніші й набридливі звуки, створюючи справжній оазис тиші. Насолоджуйтесь улюбленою музикою, подкастами або аудіокнигами без сторонніх шумів будь-де – у гамірному офісі, жвавому вокзалі або в метро.

До того ж передбачено режим прозорості, який дає змогу чути звуки довкілля, не знімаючи навушники, що робить їх безпечними для використання на вулиці або в людних місцях. Потужні 40-мм динаміки з мембраною з рідкокристалічного полімеру відтворюють повний діапазон частот (до 40 кГц), забезпечуючи чітке й деталізоване звучання: вдасться відчути кожен музичний перехід – від глибоких басів до кришталево чистих високих частот.

Але й це ще не все! Ергономічний дизайн і легка конструкція WH-1000XM4B гарантують комфортне носіння впродовж тривалого часу. М’які амбушури зі спіненого уретану щільно прилягають до вух, але не тиснуть навіть упродовж тривалих годин прослуховування. Завдяки функції швидкої зарядки можна забезпечити 5 годин відтворення лише за 10 хвилин заряджання.

Характеристики

  • Діаметр динаміків 40 мм
  • Діапазон відтворюваних частот 4–40 000 Гц
  • Частотний діапазон (Bluetooth) 20–20 000 Гц
  • Якісний звук із технологіями DSEE Extreme і LDAC
  • Bluetooth 5.0
  • Підтримання NFC
  • Час роботи 30 годин
  • Колір чорний

Навушники Sony WH-1000XM4B – портал до світу оптимального звучання і комфорту. Придбайте їх зараз та отримайте аудіодосвід, який перевершує очікування!

Товари з публікації
код товару: WH1000XM4B.CE7
12999 грн*
немає в наявності
В розумних навушниках WH-1000XM4 використовується поліпшена технологія шумозаглушення, яка інтуїтивно регулює аудіонастройкі в залежності від виду діяльності і обстановки, щоб забезпечити високу якість звуку.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів