Як досягти кіберстійкості з Veritas?

Головна Новини та огляди Як досягти кіберстійкості з Veritas?
05.06.2024

У жовтні минулого року Veritas запроваджено нову розширену архітектуру Veritas 360 Defense, яка забезпечує неперевершену кіберстійкість. Ця система отримала позитивні відгуки завдяки здатності захищати дані й забезпечувати безперервність бізнесу за умов зростання кіберзагроз. Veritas і надалі розвиває цей імпульс, пропонуючи навчальні відео, які допоможуть компаніям актуалізувати власні знання і навички в галузі кібербезпеки.

Відео надають детальний огляд нових підходів і технологій для поліпшення кіберстійкості. Яких саме – розглянемо далі.

  • Контрольний список із кібервідновлення

Протягом цієї сесії експерти Veritas розкажуть про кроки, які необхідні для ефективного відновлення після кібератак, включно з рекомендаціями та найкращими практиками.

  • Аварійне відновлення

Наявного плану аварійного відновлення (АВ) недостатньо для відновлення після успішної кібератаки – сам собою АВ залишає організацію відкритою для негайної повторної атаки. На цій сесії можна буде дізнатися, як по-іншому підготуватися до швидкого та впевненого кібервідновлення.

  • Послуги Veritas для кіберстійкості

Огляд спеціалізованих послуг, які надає Veritas, для підвищення кіберстійкості підприємств, включно з аудитом безпеки й керуванням ризиками.

  • Адаптивний самозахист і розширене виявлення аномалій

Ця сесія фокусується на використанні штучного інтелекту для виявлення аномалій і забезпечення адаптивного захисту від нових загроз.

  • Розширення моніторингу аналітики поведінки користувачів

На цій сесії буде представлено нове рішення Veritas і Securonix, яке надає організаціям розширену аналітику виявлення поведінки користувачів для захисту від зловмисних дій і допомагає запобігти загрозам цього типу.

 

Veritas продовжує вдосконалювати свої рішення, щоби забезпечити клієнтів найсучаснішими засобами захисту даних. Переглянувши відео, дізнаєтеся більше про можливості й переваги Veritas, щоби поліпшити кіберстійкість своєї організації, забезпечуючи захист даних і безперервність бізнесу за будь-яких умов.

Докладніше: Achieving Cyber Resilience with Zero Doubt | Veritas

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів