Передзамовлення Assassin's Creed Shadows Special Edition розпочато!

Головна Новини та огляди Передзамовлення Assassin's Creed Shadows Special Edition розпочато!
06.06.2024

Приготуйтеся до подорожі у феодальну Японію! Assassin's Creed Shadows Special Edition обіцяє занурити гравців у новий захопливий світ з унікальним сюжетом і вдосконаленою графікою. Не проґавте шанс стати частиною легенди!

Зануртеся у світ самураїв та шинобі

У Assassin's Creed Shadows гравці візьмуть на себе роль Наое, вправного вбивці-шинобі з провінції Іга, або Ясуке, могутнього африканського самурая з історичної легенди. Обидва герої потраплять у вир жорстоких політичних інтриг і смертельних битв, борючись за долю Японії.

Грайте по-своєму

Вибирайте свого воїна – шинобі чи самурая. Долайте квести тим персонажем, якому надаєте перевагу, оскільки для кожного з них передбачено унікальний шлях розвитку, статистику, навички та спорядження.

Наое Фуджібаяші, навчений вбивця-шинобі з провінції Іга, подорожує Японією в пошуках помсти, щоби справдити нездійсненну обіцянку. Як кмітливий і спритний Наое, використовуйте шум, світло й тіні, аби залишатися непоміченим, оскільки вороги реагують на мінливі обставини. Відволікайте увагу охоронців за допомогою кунаїв, сюрікенів і димових шашок, прокрадайтеся на ворожі бази, застосовуючи гак і навички паркуру, а також усувайте цілі прихованим лезом.

Ставши вірним самураєм Оди Нобунаги, Ясуке ставить нову мету, протистоячи демонам свого минулого. Як легендарний і харизматичний самурай Ясуке, вражайте своїх ворогів із жорстокою точністю і силою. Використовуйте його бойові навички, щоб атакувати, блокувати й перемагати ворогів. Опануйте широкий арсенал зброї – катану, канабо, луки, нагінату та багато іншого. Усе задля звільнення Японії від гнобителів!

Передзамовте вже зараз і отримайте додаткові бонуси!

Станьте одним із перших, хто дослідить феодальну Японію XVI століття в Assassin's Creed Shadows. Передзамовте гру вже зараз і отримайте ексклюзивні бонуси:

  • додатковий квест Assassin’s Creed Shadows: Thrown to the Dogs;
  • унікальний набір зброї та обладунків, який містить, зокрема, катану зі стародавніми рунами й захисний обладунок – втілення японської культури.

Assassin's Creed Shadows Special Edition буде випущено 15 листопада 2024 року на PlayStation 5, Xbox Series X/S і PC.

Не баріться – передзамовте свій примірник гри вже зараз!

Товари з публікації
код товару: 3307216292968
3499 грн*
передзамовлення
Дата релізу: 15.11.2024. Відкрийте для себе захоплюючий відкритий світ феодальної Японії, від вражаючих міст-замків і галасливих портів до тихих святинь і пасторальних пейзажів. Шукайте пригод у непередбачуваній погоді, зміні пір року та реактивному середовищі.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів