Copilot для Microsoft 365

Головна Новини та огляди Copilot для Microsoft 365
11.06.2024

Долучайтеся до триденної програми навчання Microsoft, яка допоможе поліпшити технічні навички й дізнатися, як максимально ефективно використовувати Copilot для Microsoft 365.

Спеціалісти Microsoft ознайомлять із можливостями Copilot для Microsoft 365, який забезпечує інтелектуальну підтримку в режимі реального часу, використовуючи розумові алгоритми та аналіз даних. Copilot також надає персоналізовані рекомендації та допомагає оптимізувати виконання рутинних завдань, завдяки чому можна зосередитися на важливіших аспектах роботи.

Програму вебінарів розроблено, щоби надати розуміння, як отримати доступ до Copilot для Microsoft 365 і налаштувати його для розширення функціоналу за допомогою плагінів. Протягом вебінарів також отримаєте знання, необхідні для підготовки клієнтів до успішного розгортання Copilot для Microsoft 365 і прискорення його впровадження.

Участь у серії навчальних вебінарів забезпечить численні переваги, з-поміж яких:

  • технічне розуміння того, що таке Copilot для Microsoft 365;
  • аналіз архітектури, можливостей розширення, безпеки та відповідності вимогам;
  • інструкції з підготовки та впровадження Copilot для Microsoft 365;
  • поради досвідчених спеціалістів, що базуються на реальних прикладах.

Курс зацікавить комерційних партнерів Microsoft 365. Рекомендовано долучитися менеджерам із продажу та технічним фахівцям.

Також звернемо увагу, що навчальні вебінари будуть доступні різними мовами завдяки платформі KUDO, де можна вибрати потрібну мову і скористатися перевагами перекладу в режимі реального часу.

Дата: 18–20 червня 2024 року

Час: 11:00–13:30

Реєстрація: Modern Work Cloud Week for Partners

Copilot для Microsoft 365 – сучасний інноваційний інструмент, який інтегрується безпосередньо в екосистему Microsoft 365. Його можна розглядати як універсального помічника, який постійно надаватиме підказки, що допоможуть у різних сферах діяльності – від написання текстів, підрахунків, аналізу даних до організації робочих процесів. Copilot допомагає користувачам підвищувати їх продуктивність і розвивати творчість, ефективність та навички, роблячи робочий процес організованішим та ефективнішим.

Не проґавте унікальну можливість вдосконалити знання і навички разом з експертами Microsoft!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів