Відчуйте силу ШІ з ASUS Vivobook S 15: передзамовлення вже розпочато!

Головна Новини та огляди Відчуйте силу ШІ з ASUS Vivobook S 15: передзамовлення вже розпочато!
25.06.2024

У світі, де кожна хвилина на вагу золота, технології стають вірними союзниками. ASUS Vivobook S 15 – інноваційний ноутбук, що змінить підхід до роботи й розваг. Ця тонка й легка 15,6-дюймова модель з ARM-процесором Qualcomm забезпечує неймовірні можливості для роботи зі штучним інтелектом і має на борту колекцію ексклюзивного програмного забезпечення ASUS.

Потужність і розумні функції для захопливого досвіду

У Vivobook S 15 реалізовано найновіші інструменти штучного інтелекту Windows. Ноутбук працює на базі процесорної платформи Snapdragon X Elite із вбудованим нейронним процесором (NPU) Qualcomm Hexagon із продуктивністю 45 TOPS для прискореного локального оброблення даних ШІ. Крім того, модель підтримує до 32 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X 8 448 МГц і має швидкісний твердотільний накопичувач PCIe 4.0 ємністю до 1 ТБ. Окрему клавішу Copilot призначено для швидкого доступу до інструментів Windows, що працюють на основі штучного інтелекту, а великий інтелектуальний тачпад забезпечує легку навігацію і розширений робочий простір. За допомогою інтуїтивно зрозумілих жестів користувач легко керуватиме різними завданнями – від регулювання параметрів звуку до оптимізації яскравості екрана й відтворення відео.

З-поміж удосконалених функцій, які працюють на основі технологій ШІ, – ефекти Windows Studio для поліпшення освітлення та усунення шумів під час відеодзвінків і камера ASUS AiSense з інфрачервоним сенсором для розпізнавання присутності користувача, яка забезпечує роботу функції адаптивного затемнення екрана (Adaptive Dimming) та адаптивного блокування (Adaptive Lock). Крім того, ASUS Vivobook S 15 є першим пристроєм з ексклюзивним застосунком ASUS StoryCube на основі ШІ, який надає користувачеві інтелектуальний, зручний і потужний спосіб керування всіма цифровими активами для сортування, редагування і експорту необроблених даних.

Крім того, передбачено функцію Live Captions для високоточної генерації субтитрів у режимі реального часу, а також Cocreator для перетворення ескізів, які власноруч створено користувачем, на справжні твори мистецтва.

Неймовірні зображення і звук

ASUS Vivobook S 15 надає чудові можливості для продуктивної роботи, творчості й розваг завдяки великому 15,6-дюймовому дисплею ASUS Lumina OLED із роздільною здатністю 3K і частотою оновлення 120 Гц. Він відтворює якісну картинку з надзвичайно високою деталізацією і реалістичними кольорами. Цей ліпший у своєму класі OLED-дисплей, який займає 89 % площі панелі, сертифіковано за стандартом VESA DisplayHDR True Black 600; має час відгуку 0,2 мс і відтворює 100 % відтінків кінематографічного колірного простору DCI-P3. Дисплей також має сертифікацію TÜV Rheinland як такий, що забезпечує низький рівень синього світла, сприяючи комфорту для очей, а технологія ASUS OLED Care відповідає за його довговічність. Доповнює цей приголомшливий дисплей потужна аудіосистема з підтриманням багатовимірних ефектів Dolby Atmos.

Багатство інтерфейсів

ASUS Vivobook S 15 може похизуватися багатством інтерфейсів: два розніми USB 4 із підтриманням функції швидкого заряджання, виведення зображення на монітори з роздільною здатністю 4K і передавання даних зі швидкістю до 40 Гбіт/с; також передбачено два USB 3.2 Gen 1 Type-A, вихід HDMI 2.1, кардридер microSD і комбінований аудіорознім. Бездротовий модуль Qualcomm FastConnect 7800 стандарту Wi-Fi 7 забезпечує швидкість передавання даних до 5,8 Гбіт/с, що в 4,8 раза перевищує швидкість Wi-Fi 6, гарантуючи безперебійні онлайн-трансляції та блискавичне завантаження файлів.

Портативність і стиль у кожній деталі

Ультратонкий, суцільнометалевий корпус завтовшки 14,7 мм, невелика вага 1,42 кг – усе це робить ASUS Vivobook S 15 оптимальним вибором для тих, хто цінує естетику та зручність. Акумулятор ємністю 70 Вт∙год гарантує до 18 годин автономної роботи й підтримує функцію швидкого заряджання і технологію ASUS USB-C Easy Charge для заряджання ноутбука за допомогою чи не будь-якого адаптера живлення чи повербанка. Однозонне RGB-підсвічування клавіатури, яке можна персоналізувати за допомогою функції Dynamic Lighting у Windows 11, надає змогу користувачеві створювати приголомшливі ефекти, що підкреслюють його індивідуальність.

Насолоджуйтесь неймовірною продуктивністю, стильним дизайном і широкими можливостями штучного інтелекту з новочасним ASUS Vivobook S 15. Зробіть передзамовлення вже сьогодні та станьте власником ноутбука, який переверне уявлення про роботу й розваги!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів