Durabook: нові можливості роботи зі штучним інтелектом

Головна Новини та огляди Durabook: нові можливості роботи зі штучним інтелектом
27.06.2024

Комп’ютери зі штучним інтелектом переосмислюють концепцію персонального пристрою. Штучний інтелект забезпечує більш персоналізований, потужний досвід, розширюючи можливості користувачів як в особистому, так і в професійному житті.

Наступне покоління Durabook Z14I дає змогу організаціям сфери комунальних послуг, польових служб, виробництва та безпеки поліпшити роботу завдяки можливостям штучного інтелекту на пристроях. Durabook Z14I є найпотужнішим у світі 14-дюймовим захищеним ноутбуком із підтриманням AI і буде є найліпшим вибором мобільних професіоналів, які прагнуть розширити переваги AI в роботі.

Durabook Z14I зазнав значних оновлень, включаючи процесор до новітньої платформи Intel Core Ultra з інтегрованою системою штучного інтелекту NPU AI, розробленою спеціально для підтримання вимогливих додатків штучного AI за складних умов. Модель оснащено процесорами Intel Core Ultra 5/7 з інтегрованим нейронним процесором (NPU) і додатковим професійним графічним процесором NVIDIA RTX A500. Портативний 14-дюймовий пристрій є потужним і високопродуктивним ПК зі штучним інтелектом, який відповідає вимогам сучасних завдань з інтенсивним використанням штучного інтелекту для професійних користувачів на периферії.

Розширюйте можливості AI за польових умов

Для виконання складних робочих завдань за польових умов, які можна вирішити лише за допомогою ПК з AI наступного покоління, фахівцям польових служб, комунальних підприємств, громадської безпеки, виробництва, будівництва та логістики, а також військових та урядових установ, потрібен надійний ноутбук із винятковою потужністю та продуктивністю. Durabook Z14I є саме таким пристроєм. Завдяки прискоренню штучного інтелекту, вбудованому в кожен процесор Intel Core Ultra, Z14I може запускати програми AI без шкоди для часу роботи від акумулятора. Він підтримує користувачів у виконанні різноманітних завдань, починаючи від 3D-рендерингу ландшафтів та інтерактивного планування виробничих площ у реальному часі до більш надійної аналітики в реальному часі й ухвалення рішень на периферії.

Безпека, надійність і цілодобова робота від акумулятора

Найсучасніші технології допомагають професіоналам, які працюють за нестандартних умов, впоратися з різноманітними викликами. Новим поколінням Durabook Z14I запропоновано вдале поєднання продуктивності з підтриманням AI, високого рівня міцності, безпеки та мобільності.

  • Безвентиляторне охолодження Coolfinity підвищує надійність, видаляючи компонент, який споживає енергію, є потенційною точкою виходу з ладу, а також всмоктує пил та інше сміття в пристрій. Coolfinity також допомагає збільшити час роботи від батареї до 12,5 год, а за режиму з двома батареями – до 21,5 год. Z14I також може бути оснащено мостовим акумулятором, щоби користувачі могли «гаряче» замінювати акумулятори за польових умов без простоїв.
  • Сертифікація на міцність, включаючи MIL-STD-810H, стійкість до падіння з висоти 1,8 м та IP66 (максимальний захист від пилу, бруду та потрапляння води), дає змогу Z14I працювати за екстремальної температури – від -29°C (-20°F) до екстремальної спеки у 63°C (145°F). Його додатково сертифіковано та випробувано на стійкість до сонячного випромінювання, соляного туману, грибків і вибухонебезпечних середовищ.
  • Розширені засоби безпеки такі, як зчитувач смарткарт, RFID/NFC-зчитувач і сканер відбитків пальців, а також інфрачервона камера з роздільною здатністю 5 Мп і затвором для підтримання автентифікації за обличчям Windows Hello задовольняють потреби професіоналів, працюючих у мобільному середовищі, яке постійно розвивається. Крім того, Windows 11 із технологією Secured-core PC забезпечує найвищий захист обладнання, прошивки, програмного забезпечення та ідентифікаційних даних від атак у найчутливіших до даних галузях.

Найсучасніше дротове та бездротове з’єднання

Завдяки широкому вибору новітніх дротових і бездротових технологій користувачі Z14I можуть швидко та легко отримувати доступ до хмари, обмінюватися великими файлами даних такими, як 3D-архітектурні ілюстрації, і використовувати програми, які вимагають високої пропускної здатності в режимі реального часу, наприклад, спільна робота з відео у форматі HD:

  • два порти Thunderbolt 4;
  • Intel Wi-Fi 7, який забезпечує в 4,8 раза вищу швидкість передавання даних, ніж Wi-Fi 6E;
  • Bluetooth V5.4 із більшим радіусом дії, міцнішими з’єднаннями та розширеними можливостями інтернету речей;
  • дві SIM-карти (Nano SIM і eSIM) та додаткове підтримання 4G LTE або 5G;
  • порти USB 3.2 і USB 2.0 Type-A;
  • два RJ-45, два послідовних порти, HDMI, VGA та ExpressCard 54.

Опціональний виділений GPS дає змогу точно відстежувати місцерозташування та використовувати географічні програми такі, як ГІС-карти.

Максимальна видимість навіть під прямими сонячними променями

Власна технологія дисплеїв Durabook DynaVue, включаючи 14-дюймовий дисплей DynaVue з роздільною здатністю Full HD (1 920 × 1 080) і підвищеною яскравістю 1 200 ніт, дає змогу одразу розгледіти кожну деталь візуальних зображень. 10-точкова ємнісна мультисенсорна панель із чотирма режимами дотику (рукавичка, стилус, вода, палець) гарантує, що Z14I можна використовувати практично в будь-якому робочому середовищі, як у приміщенні, так і зовні.

Широкі можливості налаштування

Z14I можна оснастити трьома накопичувачами - двома швидкознімними твердотільними накопичувачами NVMe PCIe і одним твердотільним накопичувачем SATA – для створення масивів RAID 0 і RAID 1. Інноваційний блок розширення має два слоти інтерфейсу PCIe для різних конфігурацій, розніми військового класу або розширення безпеки зберігання з конфігураціями RAID 0/1/5/10. Його можна швидко встановити за польових умов, щоби перетворити Z14I на потужний портативний сервер або вдале рішення для конкретних завдань. Додатковий спеціалізований графічний процесор NVIDIA RTX A500 перетворює Z14I на найліпше рішення для специфічних завдань таких, як рендеринг графіки, архітектурні ілюстрації та програми AI, забезпечуючи прискорення AI до 100 TOPS.

Новий Durabook Z14I доступний під замовлення.

Повні технічні характеристики та додаткова інформація доступна на офіційному сайті.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів