Процесори AMD Ryzen серії 8000G. Швидкий огляд продуктів

Головна Новини та огляди Процесори AMD Ryzen серії 8000G. Швидкий огляд продуктів
04.07.2024

Вбудована графіка AMD RADEON 700M дасть змогу поринути в ігри. Але щоби перейти на наступний рівень, процесори AMD RYZEN 8000 готові до застосування з HI-END дискретними графічними адаптерами для блискавично швидкої продуктивності.

Високі продуктивність та енергоефективність. Оптимізовані для ефективної роботи за низького енергоспоживання. Максимальна ефективність навіть у разі встановлення недорогого повітряного охолодження, безшумна та тиха робота.

Легкий розгін. Розгін одним натисканням кнопки

Преміальний кулер AMD Wraith Cooler6. Усі моделі постачають із кулером в опакованні

  • AMD Ryzen 7 8700G постачають із Wraith Spire
  • AMD Ryzen 3 і Ryzen 5 8000 постачають із Wraith Stealth

Доступні в готових настільних комп’ютерах, а також як компоненти для самостійного збирання системи.

Технічні характеристики

 

Ядра/Потоки

Типове TDP

Макс./Базова частота1 (ДО)

Загальний обсяг кешу

PCIE GEN

Розблоковано для розгону2?

Кулер

Відеокарта

Ryzen ai3

AMD RYZEN 7 8700G

8/16

65 Вт

5,1/4,2 ГГц

24 МБ

PCIe 4 20/8

Так

WRAITH SPIRE

AMD RADEON 780M

XDNA 1.6 GHz

AMD RYZEN 5 8600G

6/12

65 Вт

5,0/4,3 ГГц

22 МБ

PCIe 4 20/8

Так

WRAITH STEALTH

AMD RADEON 760M

XDNA 1.6 GHz

AMD RYZEN 5 8500G

6/12

65 Вт

5,0/3,5 ГГц

22 МБ

PCIe 4 14/4

Так

WRAITH STEALTH

AMD RADEON 740M

N/A

AMD RYZEN 3 8300G

4/8

65 Вт

4,9/3,4 ГГц

12 МБ

PCIe 4 14/4

Так

WRAITH STEALTH

AMD RADEON 740M

N/A

Ця діаграма ілюструє відносне позиціювання продукту щодо ключових функцій і не обов’язково вказує на відносну продуктивність. Продуктивність може відрізнятися залежно від програми.

Особливості

Технологія AMD EXPO2. Прискорте гру за допомогою технології AMD EXPO. Вищі частоти пам’яті та агресивні налаштування можуть розблокувати вищу частоту кадрів та плавність розгортання.

Технологія Precision Boost 24Підвищуйте продуктивність під час інтенсивних робочих навантажень, автоматично збільшуючи тактову частоту процесорів AMD Ryzen серії 8000. Технологія Precision Boost 2 регулює температуру та енергоспоживання для ефективної роботи ПК.

Технологія AMD Ryzen AI3,5. AMD Ryzen AI означає, що процесор AMD Ryzen забезпечує унікальною можливістю прискорення програмного забезпечення штучного інтелекту (AI). Технологія складається з окремого двигуна штучного інтелекту, розробленого для максимальної ефективності обробки AI; графічного двигуна AMD Radeon, оптимізованого для робочих навантажень AI та процесорних ядер AMD Ryzen, які також мають потужні можливості AI. Усі ці 3 окремі акселератори AI, які працюють разом, визначають технологію AMD Ryzen AI (доступно лише для Ryzen 7 8700G і Ryzen 5 8600G).

Варіанти застосування

Ця діаграма ілюструє відносне позиціювання продукту щодо ключових функцій і не обов’язково вказує на відносну продуктивність. Продуктивність може відрізнятися залежно від програми

Процесори AMD Ryzen серії 8000G доступні під замовлення.

 

1. Максимальне прискорення для процесорів AMD Ryzen - це найбільша частота, досягнута одним ядром процесора, який виконує швидке однопотокове завдання. Максимальне прискорення змінюватиметься залежно від кількох факторів, зокрема, але не обмежуючись ними: термопаста; охолодження; дизайн материнської плати та BIOS; останній драйвер чипсета AMD; останні оновлення ОС.
2. Розгін і/або зниження напруги процесорів і пам’яті AMD, зокрема зміна тактової частоти/множувачів або синхронізації/напруги пам’яті для роботи поза межами опублікованих специфікацій AMD призведе до анулювання будь-якої відповідної гарантії на продукт AMD, навіть якщо це виконують через апаратне та/або програмне забезпечення AMD. Це також може спричинити скасування гарантій, наданих виробником системи або продавцем. Користувачі беруть на себе всі ризики та зобов’язання, які можуть виникнути через розгін/заниження напруги процесорів AMD, зокрема несправність або пошкодження апаратного забезпечення, зниження продуктивності системи та/або втрата даних.
3. Технологія Ryzen AI сумісна з усіма процесорами AMD серії Ryzen 8000G, крім Ryzen 5 8500G/GE і Ryzen 3 8300G/GE.
4. Додаткова інформація про Precision Boost 2
5. Ryzen AI визначають як поєднання спеціальної системи штучного інтелекту, графічного процесора AMD Radeon і ядер процесора Ryzen, які забезпечують можливості штучного інтелекту. Потрібна активація OEM та ISV, певні функції штучного інтелекту ще не оптимізовано для процесорів Ryzen AI. Ryzen AI сумісна з процесорами AMD Ryzen серії 7040, за винятком Ryzen 5 7540U та Ryzen 3 7440U. Уточніть у виробника системи наявність функцій перед покупкою.
6. Ефективність охолодження залежить від низки факторів, зокрема температури довкілля та конфігурації системи, компонентів і самого рішення для охолодження. Користувачі зобов’язані забезпечити роботу процесора відповідно до специфікацій продукту AMD.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів