Alan Wake 2 Deluxe Edition: пориньте глибше у світ Темряви

Головна Новини та огляди Alan Wake 2 Deluxe Edition: пориньте глибше у світ Темряви
14.07.2024

Remedy Entertainment оголошено про вихід довгоочікуваної фізичної версії видання Alan Wake 2, реліз якого заплановано на 30 серпня 2024 року. Це продовження культової відеогри Alan Wake (2010) із мільйонами шанувальників з усього світу, яка поєднує психологічний трилер, напружений екшен і шутер від третьої особи.

Alan Wake 2 переносить гравців у ще похмуріший та загадковий світ, де головному герою знову доведеться боротися з темрявою та власними страхами. Гравці зможуть зануритися в захопливий сюжет, сповнений неочікуваних поворотів і містичних таємниць, де їм випаде нагода зіграти за двох персонажів – автора бестселерів Алана Вейка, який 13 років перебував у пастці альтернативного виміру, та агента ФБР, на ім’я Сага Андерсон, яка намагається завершити розслідування, яке для неї є справою життя та смерті.

Що включає «делюкс» видання Alan Wake 2

Крім основної гри Alan Wake 2, Deluxe Edition пропонує гравцям додатковий контент, який робить шутер ще захопливішим та глибшим, як-от:

  • Код активації Alan Wake Remastered (перша частина гри).
  • Додатковий сюжетний контент: доступ до двох захопливих сюжетних доповнень, які розширять всесвіт Alan Wake 2 та розкриють нові таємниці — «Night Springs» та «The Lake House» (додатковий сюжетний контент, який з’явиться після виходу гри. Стежте за новинами).
  • Ексклюзивний одяг: одягніть Алана Вейка та Сагу Андерсон у костюми, які допоможуть їм виділитися в темряві.
  • Скіни для зброї: надайте своїй зброї нового вигляду за допомогою ексклюзивних скінів, які зроблять битви з Темними Силами ще більш стильними.
  • Ліхтар Charm: цей унікальний брелок для ліхтаря допоможе знайти шлях у темряві та розкрити таємниці, які ховаються в пітьмі (дає Сазі Андерсон додаткову батарейку для ліхтаря).

Alan Wake 2 Deluxe Edition – чудова нагода для шанувальників гри максимально поринути у світ Alan Wake 2. Із додатковим контентом та ексклюзивними предметами Deluxe Edition, полювання на Темні Сили буде незабутнім.

Alan Wake 2 Deluxe Edition буде доступна для PlayStation 5. Оформіть попереднє замовлення вже зараз, щоб отримати доступ до гри на день релізу!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів