Лінійка Bormioli Rocco Cube для естетів

Головна Новини та огляди Лінійка Bormioli Rocco Cube для естетів
17.07.2024

Лінійку склянок Bormioli Rocco Cube створено для тих, хто цінує естетику і якість у повсякденному житті. Вироби вирізняються сучасним дизайном та універсальністю, підкреслюючи неповторність кожного напою.

Набір низьких склянок Bormioli Rocco Cube

У наборі шість склянок заввишки 85 мм, які мають об’єм 245 мл. Низькі склянки згодяться для подавання віскі, коктейлів на основі льоду, соків та інших напоїв. Вироби можуть похизуватися міцною структурою і елегантним кубічним дизайном, який привертає увагу й додає сучасного вигляду столовому сервіруванню.

Набір високих склянок Bormioli Rocco Cube

Ці високі склянки мають об’єм 365 мл за висоти 143 мм, що робить їх оптимальними для подавання води, лимонадів, холодних чаїв тощо. Їхній сучасний та естетичний вигляд гармонійно поєднується із сервіруванням будь-якого стилю, додаючи ноток елегантності й витонченості. У наборі є 6 склянок.

Лінійку Bormioli Rocco Cube вибирають ті, хто хоче підкреслити індивідуальність і стиль у кожній деталі. Незалежно від того, чи це зустріч із друзями, чи вечір вдома, склянки стануть незамінними елементами столового сервірування.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів