Лінійка материнських плат MSI

Головна Новини та огляди Лінійка материнських плат MSI
18.07.2024

MSI – це впізнаваний бренд у сегменті комп’ютерних компонентiв, який займає провідну позицію на ринку завдяки виробленню якісної продукції та інноваційному підходу до розроблення нових моделей. Беззаперечними перевагами MSI є великий досвід розроблення інноваційних технологій і поглиблена співпраця з лідерами ринку, як-то Intel, AMD і NVIDIA. Це надає змогу досягти оптимального балансу між продуктивністю та зручністю користування продуктами MSI.

Маючи широкий асортимент комп’ютерних компонентів, традиційно особливу увагу MSI приділено материнським платам. Модельний ряд поділяється на чотири серії, кожну з яких орієнтовано на певну категорію користувачів з огляду на вимоги й бюджет.

PRO – материнські плати базового рівня, які оснащено найнеобхіднішими функціями. Їх призначено для масового виробництва ПК системними інтеграторами та для користувачів, пріоритетом для яких є стабільна та продуктивна робота системи за помірний бюджет. У лінійці PRO є також спеціальні плати для нішового використання.

Наприклад, плата із чотирма відеовиходами, плати з рознімом COM або зі слотом PCI. Переважну більшість плат серії PRO оснащено молодшими чипсетами Intel та AMD.

MSI PRO H610M-G DDR4

Материнська плата PRO H610M-G DDR4 – одна з найпопулярніших моделей для процесорів Intel у бюджетному сегменті, яка може похизуватися широким функціоналом і чудовою якістю за помірну ціну. У моделі реалізовано технологію Core Boost – розведення системи живлення для забезпечення стабільної роботи процесора на максимальній швидкості.

На платі виведено три відеовиходи – HDMI, DisplayPort і VGA для підключення будь-якого монітора. Технологія Memory Boost дає змогу досягти високих швидкостей обміну даними з пам’яттю. І на додачу: навіть у цій бюджетній моделі передбачено якість звуку студійного класу.


МAG (MSI Arsenal Gaming) – плати для геймерів, які зважають на оптимальне співвідношення вартості та функціоналу. У пристроїв цієї серії, на відміну від PRO, потужніша система живлення процесора, більша кількість слотів і портів, а також передбачено можливість підключення підсвічування.

Плати серії MAG здебільшого базуються на чипсетах середнього рівня Intel та AMD. Завдяки застосуванню елементів військового дизайну ці ігрові продукти стали символом міцності й довговічності.

MSI MAG Z790 Tomahawk MAX WIFI

Модель MAG Z790 Tomahawk MAX WIFI – лауреат European Hardware Awards як найкраща материнська плата для процесорів Intel у повноцінних формфакторах ATX і mATX.

Ця плата стане чудовим вибором для побудови продуктивних робочих систем чи геймерських ПК, коли є потреба зібрати великий обсяг оперативної пам’яті за розумні гроші.

Модель устатковано дзеркальною системою живлення за схемою 16+1+1 і подвійним 8-контактним рознімом живлення для процесора. Це гарантує стабільну роботу материнської плати навіть за високих навантажень, наприклад, у сучасних «вимогливих» іграх. У MAG Z790 Tomahawk MAX WIFI реалізовано Lightning Gen5, а М.2 оновлено для роботи на швидкості PCIe 5.0. Плату оснащено запатентованою функцією Screwless Shield Frozr для спрощення встановлення накопичувачів формату М.2, а бездротові технології оновлено до останнього покоління Wi-Fi 7 – дійсно неймовірну швидкість передавання даних гарантовано!


MPG (MSI Performace Gaming) – плати для геймерів, які прагнуть «вижати» максимум продуктивності із системи в межах конвенційного формфактора. У MPG ще ліпша компонентна база, ще більше рознімів і слотів, як порівняти з моделями серії MAG. Також плати цієї серії мають індивідуальний і стильний дизайн із підсвічуванням, що особливо подобається користувачам, які цінують естетичну складову системи.

Плати серії MPG базуються на чипсетах середнього й високого рівня Intel та AMD.

MSI MPG B650I EDGE WIFI

MPG B650I EDGE WIFI – лауреат European Hardware Awards як найкраща материнська плата для компактних збірок на базі процесорів AMD. Модель формфактора mini-ITX зі сріблясто-білим кожухом системи охолодження пасуватиме до компактного ПК будь-якого дизайну.

Для підтримання передових технологій процесорів AMD AM5 останнього покоління плату устатковано розширеною поверхнею радіатора для розсіювання тепла, термопрокладками 7 Вт/мК і дроселями для стабільної роботи. M.2 Shield Frozr забезпечує стабільнішу роботу твердотільних накопичувачів і запобігає миттєвому дроселюванню під час високошвидкісного читання і запису.

Задля задоволення потреб геймерів щодо швидкості передавання, передбачено 2,5G LAN, модуль Wi-Fi 6E і рознім USB 3.2 Gen 2 × 2 (20 Гбіт/с) Type-C. Прихильники різнокольорового підсвічування отримають більше можливостей, аби зробити свій новий ПК яскравішим завдяки підтриманню пристроїв ARGB Gen2.


MEG (MSI Enthusiast Gaming) – флагманські плати для користувачів, яким потрібні всі функції та можливості: максимальна кількість портів, слотів і налаштувань для кастомізації, і, звісно, найліпша компонентна база. У цій серії наявні плати для встановлення світових рекордів з екстремального розгону або рішення для збірки ПК для тих, кого не надто цікавить кінцева вартість їхньої комп’ютерної системи, а єдиним пріоритетом є максимальна потужність.

Пристрої серії оснащено тільки флагманськими чипсетами Intel та AMD.

MSI MEG Z790 ACE MAX

Модель MEG Z790 ACE MAX – яскравий представник серії MEG, який вирізняється дизайном преміумкласу завдяки темно-чорному фону й золотистому оздобленню. 

Плату розроблено, щоби розкрити повний ігровий потенціал чипсета Intel Z790 за допомогою передових функцій і виняткової довговічності. Ця модель – потужне рішення для екстремального розгону пам'яті та процесора.

Основні характеристики

  • Підтримання процесорів Intel 12, 13, 14-го поколінь
  • 4 × слоти пам’яті DDR5 обсягом до 256 ГБ із можливістю розгону до 7 800+ МГц
  • 5 × слотів M.2
  • 2 × Thunderbolt 4 40 Гб/с (Type-C)
  • 2 × LAN 2,5 Гб/с
  • Wi-Fi 7
  • Формфактор E-ATX

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів