Розширювач Wi-Fi-покриття NETGEAR Nighthawk EAX12

Головна Новини та огляди Розширювач Wi-Fi-покриття NETGEAR Nighthawk EAX12
25.07.2024

Доволі часто доводиться стикатися з проблемою нестабільного Wi-Fi-з’єднання або недоступності підключення у віддалених від Wi-Fi-маршрутизатора місцях у квартирі, будинку, офісі чи інших приміщеннях. Це відбувається щонайменше через кілька причин – мертві зони (товсті стіни, перекриття, велика відстань до маршрутизатора або кути, що поза межами діапазону), радіоперешкоди для Wi-Fi-сигналу, застарілий маршрутизатор, обмеження швидкості тощо.

Один із варіантів розв’язання цього питання – використання розширювача Wi-Fi-покриття. Принцип роботи пристрою доволі простий – приймання наявного Wi-Fi-сигналу, його дублювання і спрямування до «мертвих зон».

Наприклад, потужний розширювач Wi-Fi-покриття NETGEAR Nighthawk EAX12 допоможе створити сітчасту систему Wi-Fi 6 Mesh із наявним маршрутизатором. Підтримання стандарту Wi-Fi 6 – запорука надійного і якісного сигналу для безперебійного й безшовного Wi-Fi-покриття для ще більшої кількості одночасно підключених пристроїв зі швидкістю до 1,6 Гбіт/с.

Перевагою такої Mesh-системи є можливість спрямовувати трафік різними шляхами, даючи змогу подолати перешкоди для Wi-Fi-сигналу й запобігти перебоям з’єднання підключених пристроїв у мережі.

EAX12 розширить покриття наявного маршрутизатора, використовуючи поточні назву та пароль Wi-Fi. Дві потужні антени всередині корпусу, який спроєктовано для підключення безпосередньо в електричну розетку, поширять Wi-Fi-сигнал до зон, які наявний маршрутизатор не міг охопити. Цей розширювач зворотно сумісний із попередніми поколіннями Wi-Fi (11b/g/n/a/ac) і працюватиме з усіма наявними пристроями, які підключено до мережі.

Ба більше, із фірмовим застосунком NETGEAR Nighthawk налаштування займає лічені хвилини, тож вдасться легко встановити цей Mesh-розширювач у кілька кроків і швидше почати користуватися поліпшеним Wi-Fi. Після налаштування можна використовувати інтуїтивно зрозумілу інформаційну панель, щоби перевірити налаштування Wi-Fi або моніторити всі під’єднані пристрої, тестувати швидкість з’єднання, керувати підписками на послуги NETGEAR тощо.

Особливості

  • Wi-Fi 802.11ax (Wi-Fi 6)
  • Швидкість з’єднання до 1,6 Гбіт/с (AX1600)
  • 1 × порт Gigabit Ethernet із технологією автоматичного визначення
  • Функціонал Wi-Fi:
    • 4 одночасні Wi-Fi-потоки для високої швидкості бездротового зв’язку;
    • технології OFDMA і MU-MIMO забезпечують ефективне передавання даних на всі підключені пристрої одночасно за великого обсягу завантажуваного трафіку.
  • 128-бітне шифрування AES із PSK, підтримання WPA3
  • Просте налаштування із застосунком NETGEAR Nighthawk, технологія Push & Connect

NETGEAR Nighthawk EAX12 – це просте й доступне рішення для розширення діапазону Wi-Fi без необхідності додатково прокладати кабелі.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів