EA SPORTS FC 25: більше можливостей і перемог за клуб

Головна Новини та огляди EA SPORTS FC 25: більше можливостей і перемог за клуб
07.08.2024

Пориньте у світ футболу з EA SPORTS FC 25, що знаменує новий етап розвитку футбольних симуляторів, відкриваючи раніше недосяжні горизонти тактичного контролю та командного успіху. Об’єднайтеся з друзями в улюблених режимах і ведіть клуб до перемоги, користуючись можливостями, які перевершують усі очікування.

Головні особливості

  • FC IQ: тактична революція. Завдяки FC IQ команда досягне рівня найкращих команд світу. Повне реформування тактичних принципів у грі забезпечує більший стратегічний контроль і реалістичніший командний рух, а нова ШІ-модель, яку створено на основі даних реальних матчів, визначає тактичний аспект гри за допомогою нових ролей гравців. Тепер команда діятиме, як і справжні професійні футболісти.
  • Нові кар’єрні можливості. Нововведення в кар’єрі тренера та гравця дають змогу відтворити в грі головні події з реального світу футболу за допомогою динамічних точок старту кар’єри. Перепишіть історії кумирів минулого, використовуючи сучасні команди в кар’єрі гравця. Крім того, вперше в історії гри можна насолоджуватися жіночою кар’єрою, керуючи клубом або гравцем із п’ятірки найкращих жіночих ліг.
  • Об’єднуйте зусилля в Rush 5 × 5. Це новий спосіб грати в мініфутбол із друзями в режимах Football Ultimate Team, Clubs і швидких матчах. Зберіть команду мрії з п’яти гравців у Football Ultimate Team Rush, залучивши до трьох друзів, які грають улюбленими гравцями, або підкоріть світ разом із товаришами по команді в режимі Clubs Rush.
  • Неймовірна реалістичність. У EA SPORTS FC 25 зібрано найкращих гравців, найбільші клуби та змагання з усього світу, а дані матчів найвищих світових ліг визначають, як понад 19 000 футболістів із більш як 700 клубів із реального футболу рухаються, грають і перемагають у кожному матчі.

EA SPORTS FC 25 встановлює високий стандарт реалістичності та тактичного контролю. Із новими режимами, розширеними можливостями кар’єрного зростання і неперевершеною реалістичністю цей реліз обіцяє стати справжнім проривом у світі футбольних онлайн-ігор.

Долучайтеся до захопливої подорожі до вершин футбольного мистецтва з EA SPORTS FC 25!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів