Серія вебінарів про нові можливості для бізнесу з Copilot і Microsoft 365

Головна Новини та огляди Серія вебінарів про нові можливості для бізнесу з Copilot і Microsoft 365
07.08.2024

Запрошуємо відвідати серію вебінарів Microsoft, які присвячено новітнім продуктам і рішенням для бізнесу, включно з Copilot та інструментами Microsoft 365. Ці вебінари спрямовано на докладне ознайомлення з можливостями нових технологій, а також здобуття практичних навичок для їхнього ефективного використання.

Як продавати Copilot за допомогою конструктора бізнес-кейсів M365

Цей вебінар охопить процеси, де використовують функції Copilot у поєднанні з Microsoft 365 Business Case Builder для створення ефективних бізнес-кейсів.

Microsoft Copilot для Microsoft 365: Навчальний курс з розгортання та підтримки користувачів

Серія вебінарів допоможе розібратися, як впровадити Copilot у середовище Microsoft 365 у будь-якій компанії. Слухачі дізнаються про процеси налаштування, розгортання та підтримки Copilot, а також отримають рекомендації щодо навчання користувачів.

Посильте трансформацію вашого бізнесу за допомогою Copilot і Copilot Stack

Під час цих вебінарів учасники зможуть розібратися з використанням штучного інтелекту для бізнес-трансформації. Дізнаєтеся про можливості Copilot та Copilot Stack, які дають змогу інтегрувати AI у різні бізнес-процеси, як-от підвищення продуктивності, автоматизація завдань та поліпшення обслуговування клієнтів.

Не проґавте унікальної можливості глибше ознайомитися з інноваційними продуктами Microsoft, отримати нові знання та удосконалити навички використання сучасних технологій Copilot. Це допоможе поліпшити професійні вміння та підвищити ефективність роботи.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів