Інструменти RYOBI: швидко, точно та надійно!

Головна Новини та огляди Інструменти RYOBI: швидко, точно та надійно!
13.08.2024

З-поміж асортименту RYOBI доступні два практичні пристрої, які стануть незамінними помічниками кожного домашнього майстра. Вологоміри вимірюють вміст вологи в деревині чи інших будівельних матеріалах. Пірометр (інфрачервоний термометр) дає змогу виміряти температуру поверхні предметів (°С та °F) на відстані.

Вимірювач вологи RYOBI

Код товару: 5133005032

Вологомір RYOBI є оптимальним для роботи з м’якою та твердою деревиною, штукатуркою та пінобетоном. Точність вимірювань пристрою на рівні 2 %, тож забезпечено отримання достовірних даних навіть за найскладніших умов. Зрозумілі для зчитування світлодіодні індикатори вказують на вологість матеріалу, як-от: зелений – матеріал сухий, жовтий – середня вологість, червоний – висока вологість.

Для зчитування результатів вимірювання у важкодоступних місцях можна використовувати кнопку утримання. Цей легкий (вага 100 г) і компактний пристрій RYOBI допоможе уникнути проблем, пов’язаних із підвищеною вологістю, як-то грибок, пліснява та деформація матеріалів.

Основні характеристики

  • Висока точність: ±2 % до максимальних значень (горить індикатор червоного кольору)
  • Згодиться для: м’якої та твердої деревини, штукатурки та пінобетону
  • Автоматичне вимкнення через 1 хв
  • Захисна кришка, яка запобігає пошкодженню щупів
  • Вага 100 г

Безконтактний інфрачервоний пірометр RYOBI

Код товару: 5133004866

Пірометр RYOBI – професійний інструмент для безконтактного вимірювання температури поверхонь у діапазоні від -50 °C до 550 °C. Цей пристрій має 8 лазерних точок, які точно окреслюють поверхню, де проводять вимірювання. Керування здійснюють за допомогою однієї кнопки, а вбудований перемикач дає змогу вибирати між С° і F°.

Завдяки малій вазі – усього 100 г, пірометр легко тримати та використовувати за різних умов. Пірометр RYOBI згодиться для таких завдань, як вимірювання температури системи вентиляції, електричних коробок, гальмівної системи, радіаторів опалення тощо.

Основні характеристики

  • Широкий діапазон вимірювання від -50 °C до 550 °C
  • Безконтактне вимірювання
  • 8 лазерних точок
  • Вага: 100 г

Зробіть свій будинок затишним і комфортним разом із інструментами RYOBI!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів