Робоча станція мрії: моноблок Acer Aspire S32-1856 для творців і професіоналів

Головна Новини та огляди Робоча станція мрії: моноблок Acer Aspire S32-1856 для творців і професіоналів
16.08.2024

Шукаєте потужний та елегантний моноблок, який стане надійним помічником для роботи та творчості? Зверніть увагу на Acer Aspire S32-1856: модель поєднує стильний дизайн, великий екран, передові технології та широкий спектр функцій, що робить її чи не найліпшим вибором для професіоналів різних галузей, як-от програмістів, блогерів, дизайнерів, редакторів відео, менеджерів і багатьох інших.

Що вирізняє Acer Aspire S32-1856?

  • Металевий корпус: більшу частину корпусу Acer Aspire S32-1856 вироблено з міцного алюмінію, що робить пристрій не тільки стійким до пошкоджень, а й естетично привабливим.
  • Безрамковий дисплей: модель оснащено 31,5-дюймовою IPS-панеллю з роздільною здатністю 2 560 × 1 440 (WQHD). Екран займає 98,11 % загальної площі.
  • Вебкамера з підсвічуванням: моноблок має в комплекті магнітну вебкамеру 3,5 МП із кільцевим регулятором підсвічування, яка стане в пригоді учасникам онлайн-зустрічей, відеоблогерам і модераторам потокових трансляцій.
  • Тачпад з активним стилусом: Acer Aspire S32-1856 постачають із магнітним тачпадом, який можна використовувати як звичайний тачпад або як пульт дистанційного керування. До нього також надається стилус для зручної роботи з графічними редакторами.
  • Лампа для освітлення робочої зони: моноблок також укомплектовано магнітною LED-лампою з регуляторами інтенсивності й колірної температури світла.
  • Потужна «начинка»: пристрій оснащено процесором Intel Core i7 13-го покоління і 32 ГБ оперативної пам’яті – Acer Aspire S32-1856 навіть найскладніші завдання до снаги.

Особливості конструкції та дизайн

Acer Aspire S32-1856 вирізняється елегантним і сучасним дизайном. Корпус моноблока та стійку вироблено з металу, а рамки екрана та основу підставки – з міцного пластику з матовою поверхнею.

На бічних гранях стійки розміщено кнопки керування меню дисплея, комбінований рознім 3,5 мм для навушників, кардридер SD-карт, кнопка вмикання і рознім USB Type-C і два USB 3.2 Gen 2.

У нижній частині стійки з тильного боку вбудовано порти RJ45, два USB 3.2 Gen 1 Type-A, вхід HDMI, вихід HDMI 1.4b і рознім живлення. Завдяки цьому користувач має змогу під’єднати додатковий дисплей і периферійні пристрої, аби насолоджуватися більш персоналізованим переглядом відповідно до потреб.

Індикатор роботи пристрою розташовано на передній частині стійки. Усю її фронтальну поверхню вкрито решіткою для надходження холодного повітря, яку суміщено з двома динаміками.

Сканер відбитків пальців – на підставці праворуч. Використовуючи його, можна автоматично блокувати комп’ютер у разі, якщо сторонні користувачі спробують скористатися пристроєм. За виявлення шпигунів основний власник отримає сповіщення, щоби вчасно забезпечити конфіденційність.

Кут нахилу екрана можна за потреби змінювати в діапазоні від -10° до 20° для комфортного перегляду відео або роботи.

Дійсно повний комплект для комфортної роботи й розваг

Моноблок Acer Aspire S32-1856 укомплектовано повним набором пристроїв введення, які роблять досвід користування комп’ютером максимально комфортним і продуктивним.

Клавіатура й миша

У комплекті є повнорозмірна мембранна клавіатура зі зручними клавішами з м’яким тайпінгом. Додатковий ряд функціональних клавіш і мультимедійні функції, які доступні за замовчуванням, роблять роботу з текстом і керування мультимедіа ще зручнішими. Симетричну мишу «ноутбучного» типу виготовлено з пластику, у дизайні вдало поєднано матову та глянцеву текстури. Її ергономічна форма та зручне гумове коліщатко прокручування забезпечують точне керування курсором.

Знімний магнітний тачпад

Багатофункціональний знімний тачпад можна використовувати у звичний спосіб, а також як графічний планшет для творчої роботи. На ньому розташовано сенсорні зони для керування звуком, гучністю, яскравістю екрана та екранною клавіатурою. Тачпад також має механічний фіксатор, який надає змогу блокувати «кнопки» й використовувати всю його поверхню для малювання або рукописного введення.

Стилус

Чутливий до натискання стилус із кнопкою також наявний з-поміж комплектовання. Він стане незамінним інструментом для рукописного введення і малювання. Стилус виготовлено з металу, живиться за допомогою ААА-батарейки.

Вебкамери

До моноблока можна підключити дві вебкамери з комплекту: 2,1 МП (1080p) зі шторкою приватності та 3,5 МП (1440p) із кільцевим підсвічуванням. Перша камера забезпечує приватність і чудову якість зображення для онлайн-спілкування, тоді як другу оснащено підсвічуванням, тож вона згодиться для відеоблогінгу навіть за умов недостатнього освітлення. Крім того, обидві вебкамери мають розніми USB Type-C, які дають змогу підключати до них інші пристрої.

Лампа підсвічування

Регульована лампа підсвічування з трьома кнопками забезпечує освітлення робочого простору. Металевий корпус спереду, пластикова основа й магнітне кріплення роблять лампу стійкою і практичною. Лампу, як і вебкамери, також оснащено USB Type-C. І на додачу, у комплекті передбачено зовнішній адаптер 135 Вт, кабель живлення і паперова документація.

Дисплей, який вражає

Acer Aspire S32-1856 оснащено 31,5-дюймовим IPS-екраном ACER AIO (ACE0001) із роздільною здатністю WQHD (2 560 × 1 440). Цей дисплей відтворює неймовірно чітку й деталізовану картинку, а завдяки частоті оновлення 75 Гц забезпечено плавність відео та динамічний геймінг. Майже безрамковий дизайн (98,11 % площі панелі займає екран) із товщиною рамок лише 5,5 мм запобігає відволіканню і дає змогу максимально зануритися у вир контенту. Широкі кути огляду, висока яскравість і контрастність гарантують комфортний перегляд із будь-якого ракурсу. Точне кольоропередавання – запорука реалістичного й насиченого зображення, яке вражає розмаїттям барв.

Звук, що надихає

Аудіосистема Acer Aspire S32-1856 складається із сабвуфера та двох динаміків. Сабвуфер, який вбудовано на дні підставки, відповідає за відтворення низьких частот, гарантуючи глибокі й потужні баси. Два динаміки розміщено на передній панелі, вони забезпечують чисте та чітке звучання в середньому й високому діапазонах частот. Загальна якість звуку – високого рівня, що робить пристрій оптимальним для перегляду фільмів і прослуховування музики. Проте справжні меломани, ймовірно, нададуть перевагу зовнішнім динамікам для отримання ще насиченішого звучання.

Продуктивний «монстр» для реалізації будь-яких задумів!

«Серце» з 12 ядер б’ється в такт найвимогливішим завданням завдяки процесору Intel Core i7-1360P. Чотири ядра з високою продуктивністю і вісім енергоефективних – оптимальний тандем для роботи й розваг.

Графіка на піку можливостей: інтегроване ядро Intel Iris Xe Graphics із максимальною частотою 1 500 МГц забезпечує плавний геймплей і безкомпромісну якість відображення улюблених фільмів.

32 ГБ оперативної пам’яті дарують крила, гарантуючи, що система буде «літати»! Відкривайте десятки вкладок у браузері, працюйте з кількома програмами одночасно, створюйте контент – Acer Aspire S32-1856 впорається з будь-яким мультизадачним викликом.

Завдяки SSD-накопичувачу 1 ТБ дані завантажуються блискавично, а система працює плавно й безшумно.

Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.3 надають змогу насолоджуватись онлайн-іграми, швидким інтернетом, бездротовим підключенням периферії без затримок та обмежень.

Acer Aspire S32-1856 – це елегантний і високопродуктивний моноблок, який згодиться для професіоналів і творців контенту. Цей пристрій поєднує в собі стильний дизайн і багатофункціональність, вміщуючи все необхідне для роботи в одному корпусі.

Специфікація Acer Aspire S32-1856

Код товару

DQ.BL6ME.002

Дисплей

Acer AIO (ACE0001) 31,5″, IPS, 2 560 × 1 440, 16:9, 75 Гц

Процесор

Intel Core i7-1360P (4 × 2,2 – 5 ГГц + 8 × 1,6 – 3,7 ГГц, 18 МБ L3, TDP 28 Вт)

Інтегроване відеоядро

Intel Iris Xe Graphics (80EU @ 300–1 500 МГц)

Оперативна пам’ять

2 × 16 ГБ SO-DIMM, DDR4 3 200 МГц

(SK hynix HMAA2GS6CJR8N-XN)

Накопичувач

1 × SSD Micron 2450 (MTFDKBA1T0TFK) 1 024 ГБ (M.2 2280, PCIe 4.0, NVMe, 3D NAND TLC)

Кардридер

microSD

Інтерфейси

1 × USB 3.2 Gen2 (type-C)
1 × HDMI
1 × HDMI-out
1 × RJ45
2 × USB 3.1 Gen1 (type-A)
2 × USB 3.2 Gen1 (type-A)

Акустика

2.1

Мікрофон

+

Вебкамера

2,1 МП (1 080p) зі шторкою приватності

3,5 МП (1 440p) із кільцевим регулятором підсвічування навколо камери й сенсорним керуванням

Лампа підсвічування над монітором із сенсорним керуванням.

Комплектні пристрої вводу

Бездротова клавіатура, миша, тачпад і стилус

Мережеві можливості

802.11ax Wi-Fi (2×2) і Bluetooth 5.3 (Intel Wi-Fi 6E AX211NGW), Gigabit Ethernet (Realtek RTL8168)

Безпека

Замок Kensington, сканер відбитків пальців

Блок живлення

Вхід: 100~240 В (AC), 2,37 А за 50–60 Гц

Вихід: 19,5 В (DC), 6,92 А, 135 Вт

Розмір (із підставкою)

712,8 × 17,7 × 552,9 мм

Операційна система

Без ОС

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів