Акумуляторна лампа LEDVANCE – надійне світло повсякчас!

Головна Новини та огляди Акумуляторна лампа LEDVANCE – надійне світло повсякчас!
22.08.2024

За сучасних реалій, коли стабільність електропостачання є вкрай важливою, акумуляторна світлодіодна лампа LEDVANCE стає справжнім рятівником для тих, хто цінує комфорт і надійність. Ця лампа поєднує передові технології, економічність і зручність, роблячи життя світлішим, навіть коли темрява раптово руйнує плани.

Основні переваги

  • Автономна робота до 6 год. Завдяки вбудованому акумулятору ємністю 1 800 мА⋅год лампа працюватиме навіть за браку електрики. У звичайному режимі живиться від мережі 220 В, а за раптового припинення електропостачання автоматично заживлюється від акумулятора.
  • Енергозбереження і ефективність. Лампа споживає лише 8 Вт, її світловий потік становить 806 лм, що еквівалентно 60-ватній лампі розжарювання. Це не лише екологічно, але і значно зменшує витрати на електроенергію.
  • М’яке та приємне світло з колірною температурою 2 700 K створює теплу атмосферу в будь-якому приміщенні оселі – у спальні, вітальні, кухні чи коридорі.
  • Легкий монтаж. Завдяки стандартному цоколю E27 лампу можна монтувати у звичайні світильники та люстри. У комплекті також є гачок, що дає змогу використовувати її як автономне джерело світла за будь-яких умов, наприклад, під час походів або роботи просто неба.
  • Довговічність і безпека. Матеріали, з яких виготовлено лампу LEDVANCE, не містять шкідливих речовин, як-то ртуть. Вона не нагрівається за тривалої роботи, що робить її безпечною для використання в будь-якому приміщенні.

Світло на всі випадки життя

Ця лампочка стане надійним помічником як у повсякденному житті, так і за екстремальних ситуацій. Згодиться для будинків, де можливі перебої з електропостачанням, а також стане в пригоді на дачі, у кемпінгу та під час автоподорожей. Більше не потрібно перейматися щодо браку електрики – лампа LEDVANCE гарантує комфорт і безпеку надовго.

Лампа LEDVANCE – це сучасний освітлювальний пристрій, який забезпечує освітлення за будь-яких умов. Надійність, економічність і передові технології роблять її ліпшим вибором для сучасного дому. Якщо дбаєте про комфорт і прагнете бути готовими до будь-яких життєвих викликів, ця лампа стане незамінним помічником.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів