Звіт GigaOm Sonar 2024: Commvault визнано лідером у сфері захисту даних у хмарному середовищі

Головна Новини та огляди Звіт GigaOm Sonar 2024: Commvault визнано лідером у сфері захисту даних у хмарному середовищі
04.09.2024

Незалежною аналітичною компанією GigaOm*, яка спеціалізується на дослідженнях та аналізі технологічних ринків, визначено Commvault переможцем у звіті Sonar 2024, підкреслюючи здобутки й досягнення Commvault у сфері захисту даних і кіберстійкості.

Commvault має найвищий середній рейтинг з-поміж 13 постачальників, яких оцінювали за десятьма ключовими характеристиками. Це престижне визнання засвідчує прагнення Commvault допомагати клієнтам прискорювати їх перехід до хмарних технологій, одночасно поліпшуючи захист даних, кіберстійкість, керування ризиками й кібервідновлення.

У звіті відзначено платформу Commvault Cloud за високі показники захисту даних у хмарних середовищах, а також за підтримання гібридних хмар, адже платформа вирізняється широким покриттям робочих навантажень, захистом даних, кібервідновленням, відновленням хмарних застосунків і операційною ефективністю в єдиному пакеті.

GigaOm також зазначено унікальні можливості продукту Cleanroom Recovery, який надає клієнтам безпечне та ізольоване середовище для тестування кібервідновлення. Це рішення сприяє швидкому та безпечному відновленню після кіберінцидентів, запобігаючи повторному зараженню і підвищуючи відмовостійкість та операційну ефективність платформи.

Докладніше: Commvault Takes Top Position in 2024 GigaOm Sonar Report for Cloud-Native Data Protection

*GigaOm надає глибокі інсайти та аналітичні звіти щодо різних аспектів технологій, зокрема у сфері IT-інфраструктури, хмарних рішень, кібербезпеки даних та аналітики, штучного інтелекту тощо.

Commvault – надійний партнер у світі хмарних технологій!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів