Бездротові навушники Philips TAH3209: стильний дизайн і гарне звучання

Головна Новини та огляди Бездротові навушники Philips TAH3209: стильний дизайн і гарне звучання
05.09.2024

У бездротових навушниках Philips On-ear TAH3209 поєднано якісне звучання, новочасний вигляд і зручність щодо використання. Ці накладні навушники призначено для тих, хто шукає комфортне рішення для прослуховування музики чи ведення розмов упродовж дня.

Легкі та компактні навушники TAH3209 оснащено м’якою дугою й амбушурами, які забезпечують комфорт навіть у разі тривалого носіння. Стильний матовий колір підкреслює гарний смак користувача. Завдяки продуманій конструкції бездротові навушники можна брати будь-куди. До того ж амбушури легко скласти та зручно зберігати в кишені або сумці.

Чудовий звук навіть за низького рівня гучності гарантують 32-мм динаміки. Зі щільним приляганням до вуха навушники створюють пасивну ізоляцію шумів, щоби користувач міг насолоджуватися кожною нотою. Зручний для ведення телефонних розмов вбудований мікрофон дає змогу приймати дзвінки, не знімаючи навушників. Крім того, мікрофон вловлює голос користувача, а спеціальний алгоритм зниження шумів приглушує фоновий шум оточення.

Підтримання Bluetooth забезпечує стабільне з’єднання з різними пристроями, як-от смартфони, планшети та ноутбуки. Інтуїтивно зрозумілі кнопки на навушниках дають змогу легко керувати відтворенням музики та дзвінками.

Навушники працюватимуть до 25 годин без підзаряджання, забезпечуючи можливість насолоджуватися композиціями чи подкастами впродовж усього дня. Із функцією швидкого заряджання впродовж 15 хвилин навушники забезпечують до години відтворення.

Philips TAH3209 – це вдалий варіант для тих, хто цінує свободу руху без шкоди для якості звуку, ще й за доступною ціною.

Товари з публікації
Новинка
...
код товару: TAH3209BK/00
1699 грн*
є в наявності
Ці бездротові навушники-вкладиші є вашим ідеальним супутником на щодень. Вони надзвичайно зручні й чудово виглядають! Ви отримуєте чудовий звук, динамічні баси для насиченіших низьких частот навіть за низької гучності, а також можете активувати налаштування низької затримки для відеоконтенту.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів