Найліпші системи рідинного охолодження ASUS для процесора AMD Ryzen 9000 серії

Головна Новини та огляди Найліпші системи рідинного охолодження ASUS для процесора AMD Ryzen 9000 серії
16.09.2024

Процесори AMD серії Ryzen 9000 зʼявилися на полицях магазинів, і компʼютерні ентузіасти з усього світу будують плани щодо нового ПК. Звісно, що найлогічнішим та очікуваним доповненням до нових процесорів стануть материнські плати X870E/X870, які вже за місяць мають зʼявитися у продажу, але це ще не все. Якщо шукаєте найліпші системи рідинного охолодження для материнських плат ASUS і процесорів AMD Ryzen серії 9000, зверніть увагу на системи рідинного охолодження ASUS.

Ці СРО забезпечують гарну продуктивність охолодження, тиху роботу та вдало поєднуються зі стилем материнської плати ASUS. Доповнення стилю – не єдина причина, чому варто вибрати ASUS, коли визначаєтеся з СРО для нової материнської плати. Ретельна перевірка сумісності продуктів допомагає забезпечити зручне та просте збирання ПК. Крім того, можна налаштувати роботу з обома компонентами в одному застосунку Armoury Crate. За допомогою Armoury Crate можна синхронізувати всі світлодіодні RGB-ефекти, регулювати швидкість обертання вентиляторів за допомогою FanXpert 4, відстежувати напругу, частоту та температуру процесора, а також перевіряти стан кулера AIO. Залежно від вибраної моделі, можна користуватися деякими ексклюзивними функціями ASUS, як-от 3,5-дюймовим РК-екраном на корпусі помпи ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme.

Безкомпромісне поєднання ROG Crosshair та СРО ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme

ROG Crosshair X870E Hero є топовою моделлю нової лінійки материнських плат X870E/X870. Якщо маєте намір використовувати преміальний процесор AMD Ryzen серії 9000 на максимумі можливостей, це найліпший вибір для збірки. Оснащена надійною системою живлення з каскадами живлення 18 + 2 + 2, масивними радіаторами VRM і рознімами живлення ProCool II, вона готова до розкриття потенціалу процесора.

СРО ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme AIO забезпечує потужні можливості охолодження, необхідного процесору, навіть у разі розгону. Її модернізована помпа Asetek Emma Gen8 V2 забезпечує оптимальну продуктивність охолодження, а вбудований вентилятор допомагає додатково охолоджувати зону VRM материнської плати. Зʼєднані в послідовний ланцюжок вентилятори ROG гарантують просте керування ARGB за допомогою одного кабелю, а їхні товсті 30-мм лопаті забезпечують стабільний повітряний потік і потужне охолодження.

ROG Crosshair X870E Hero створено, щоби бути в центрі уваги завдяки стилю, а ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme готова підкреслити цю унікальність. 3,5-дюймовий екран у верхній частині корпусу помпи надає нескінченні можливості для персоналізації зовнішнього вигляду ПК. Він має частоту оновлення 60 Гц і надчітку роздільну здатність 640 × 480 - фактично, він пропонує вищу щільність пікселів, ніж 27-дюймовий дисплей із роздільною здатністю 4K. Armoury Crate дає змогу налаштувати екран на відображення яскравих шпалер ROG, системної інформації в реальному часі або користувацьких анімацій на вибір.

СРО ROG Strix серії LC III та материнські плати ROG Strix для геймерів

Із новою лінійкою X870E/X870 користувач матиме чотири варіанти материнських плат ROG Strix: топова ROG Strix X870E-E Gaming WiFi, ROG Strix X870-F Gaming WiFi, ROG Strix X870-A Gaming WiFi і напрочуд компактна ROG Strix X870-I Gaming WiFi. Системи рідинного охолодження ROG Strix LC III завдяки холодній пластині Asetek і насосу Gen7 V2, оснащеному надійним двигуном, гарантують максимальну продуктивність охолодження. Вентилятори ROG преміумкласу забезпечують потужний повітряний потік, оптимізовану акустику та технологію 0 дБ.

СРО ROG Strix LC III серії AIO доступні у двох розмірах і пропонують кілька варіантів естетичного оформлення. Вибирайте між 360-мм або 240-мм радіаторами залежно від потреб щодо охолодження та розміру корпусу. Доступні чорні та білі варіанти, щоби відповідати колірній гамі збірки. Моделі ROG Strix LC III ARGB LCD оснащено дисплеєм на корпусі помпи, який відображає інформацію про температуру, швидкість обертання вентиляторів, напругу тощо, і який легко налаштувати за допомогою програми Armoury Crate. Системи рідинного охолодження ROG Strix LC III ARGB, з іншого боку, мають логотип ROG з підсвічуванням на кришці помпи. Кришка з логотипом кріпиться на магнітах, тому можна легко повертати її відповідно до уподобань. А для тих, хто віддає перевагу простоті конструкції з мінімальним світлодіодним RGB-підсвічуванням, є ROG Strix LC III 360.

Готові до бою ПК з TUF Gaming LC II 360 ARGB

Компоненти TUF Gaming надають збірці загартованої в боях естетики, перевіреної довговічності та потужної ігрової продуктивності. Можливо, плануєте ігрову збірку на базі TUF Gaming X870-Plus WiFi, і хотіли б поєднати цю материнську плату з СРО, який доповнить її стиль і забезпечить надійне охолодження. Таким варіантом може стати TUF Gaming LC II 360 ARGB або TUF Gaming LC II 240 ARGB. 

Серія СРО TUF Gaming LC II має поліпшені температурні показники завдяки потужним радіаторам із рифленими ребрами, які точно спрямовують охолоджувальне повітря. 120-мм вентилятори ARGB створюють баланс повітряного потоку, статичного тиску та рівня шуму. Ці вентилятори переміщують значну кількість охолоджувального повітря через радіатор, водночас утримуючи рівень шуму нижче 29 дБ, що забезпечує легке охолодження без особливих зусиль.

Продумане та потужне охолодження ProArt для творців

Для творчих професіоналів та ентузіастів комп’ютерів зі штучним інтелектом ProArt X870E-Creator Wi-Fi – гарний варіант материнської плати. Робочі навантаження зі штучним інтелектом можуть довести ПК до граничних можливостей, особливо протягом робочого дня, тому користувач захоче використовувати цю багатофункціональну материнську плату в парі з потужною системою рідинного охолодження.

Дві моделі СРО ProArt забезпечують висококласне охолодження та стриманий естетичний вигляд, який пасуватиме до стилю ProArt X870E-Creator WiFi. ProArt LC 420 (90RC00N0-M0UAY0) пропонує масивний 420-мм радіатор для безмежного охолодження. Три 140-мм ШІМ-вентилятори Noctua NF-A14 industrialPPC-2000 гарантують високий потік повітря з мінімальним рівнем шуму.

Але не кожен корпус може вмістити такий великий і потужний радіатор, тому в пригоді може стати ProArt LC 360 (90RC0120-M0UAY0), де використано 360-мм радіатор, який все ще досить великий, але сумісний із більшістю корпусів для ПК. Три вентилятори Alphacool Apex Stealth Metal Power пропонують високу продуктивність до 3 000 об/хв, низький рівень шуму та послідовне встановлення для легкої збірки, а також мають матове чорне забарвлення для цілісного вигляду.

Обидва варіанти мають мінімалістський лічильник із підсвічуванням на корпусі насоса, який показує навантаження на систему, температуру та швидкість обертання вентилятора в режимі реального часу. Удосконалений трифазний двигун забезпечує чудове охолодження та тиху роботу.

Найліпший партнер для материнської плати Prime

Надійні та багатофункціональні материнські плати ASUS Prime вже багато років слугують основою ПК із різноманітними сценаріями використання. Материнські плати Prime X870-P WiFi та Prime X870-P продовжують цю традицію, надаючи все необхідне для продуктивної роботи з процесорами AMD Ryzen серії 9000. Нові СРО ASUS Prime LC, розроблено відповідно до естетики материнських плат, корпусів і відеокарт сімейства Prime.

Ці системи рідинного охолодження забезпечують потужне розсіювання тепла завдяки спеціально розробленій холодній пластині та високопродуктивним вентиляторам ARGB. Користувач матиме два варіанти стилістичного оформлення. Prime LC 360 ARGB оснащено змінною лінзою у вигляді нескінченного дзеркала на корпусі насоса. Водночас у Prime LC 360 ARGB LCD є дисплей, який забезпечує моніторинг процесора та графічного процесора в режимі реального часу, а вентилятори з послідовним підключенням спрощують процес встановлення.

Найліпші системи рідинного охолодження для процесорів AMD Ryzen серії 9000

У збірці ПК із великим бічним вікном або панорамним дизайном корпусу саме система рідинного охолодження посідає центральне місце в плані естетики. Вона може бути найпершою річчю, яку хтось побачить усередині ПК, тож не дозволяйте стилістичній невідповідності між нею та материнською платою стати другою річчю, на яку звернуть увагу. Вибираючи СРО ASUS до материнської плати тієї самої серії, можна одночасно отримати бажаний стиль, а також виняткову ефективність охолодження, яка потрібна.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів