Старт продажів в Україні ігрової гарнітури ROG Delta II

Головна Новини та огляди Старт продажів в Україні ігрової гарнітури ROG Delta II
19.09.2024

Найочевидніша перевага ігрової гарнітури ROG Delta II – це універсальне трирежимне підключення – пристрій підтримує бездротові підключення Bluetooth та 2,4 ГГц, а також дротове з’єднання 3,5 мм для широкої сумісності з ПК, консолями та мобільними пристроями.

Геймери оцінять можливості бездротової технології ROG SpeedNova, яка забезпечує передавання звуку з наднизьким затриманням, надійне з’єднання та оптимізовану енергоефективність у режимі 2,4 ГГц.

Завдяки цьому ігрова гарнітура ROG Delta II може протриматися до 110 годин роботи без підзаряджання в режимі 2,4 ГГц, а швидкого 15-хвилинного заряджання вистачить, щоб додати їй «сил» радувати користувачів еталонним звучанням ще впродовж 11 годин.

Легка конструкція ROG Delta II (318 г) з двома типами ергономічних D-подібних амбушурів згодиться для комфортної гри навіть протягом усього дня, а вбудовані 50-міліметрові динаміки з титановим покриттям забезпечують природне, реалістичне звучання.

Кодек LC3+2 з широкою частотною характеристикою 20 Гц – 20 кГц забезпечує глибокі, потужні баси та чіткі, чисті високі частоти. А завдяки віртуальному об’ємному звучанню 7.1 геймери зможуть максимально зануритися в ігровий процес.

10-мм надширокосмуговий мікрофон охоплює ширший діапазон частот, щоби забезпечити природне, детальне та чисте звучання голосу навіть під час інтенсивного спілкування в грі.

 

Завдяки технології DualFlow Audio у ROG Delta II підтримано одночасне відтворення аудіо з двох підключених пристроїв, які працюють на частоті 2,4 ГГц і Bluetooth.

Модель ROG Delta II вже доступна для придбання в магазинах офіційних партнерів ASUS.

Товари з публікації
Новинка
...
код товару: 90YH03W0-BHUA00
13799 грн*
є в наявності
ASUS Gaming Headset ROG Delta II – це бездротова гарнітура з трьома режимами підключення, яка забезпечує ультранизьку затримку завдяки технології ROG SpeedNova. Вона оснащена 50 мм титановими діафрагмами, що забезпечують реалістичний і збалансований звук, а також мікрофоном з широкосмуговим діапазоном для чіткого голосового зв’язку. Гарнітура має легкий дизайн вагою 318 грамів і до 110 годин автономної роботи.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів