Станція з автоматичним відстеженням та бездротовою зарядкою Belkin Auto-Tracking MagSafe Stand Pro

Головна Новини та огляди Станція з автоматичним відстеженням та бездротовою зарядкою Belkin Auto-Tracking MagSafe Stand Pro
23.09.2024

Підключіть iPhone до станції Belkin Stand Pro з функцією автоматичного відстеження та бездротовою зарядкою MagSafe, створіть підключення за допомогою Bluetooth, і пристрій готовий записувати дивовижні відео з відстеженням руху. Обертання на 360° полегшує самостійний запис відео, а 5 годин автономної роботи дають можливість вільно знімати де завгодно. Дозвольте бездротовому зарядному кріпленню MagSafe з функцією відстеження обличчя стати особистим оператором зі штучним інтелектом у парі з iPhone.

Особливості

  • Легка інтеграція з iOS
  • NFC для створення пари
  • Сумісний зі стандартною різьбою штатива ¼"
  • Акумуляторна батарея на 5 год роботи
  • Бездротова зарядка MagSafe до 15 Вт
  • Автоматичне обертання на 360°
  • Автоматичний нахил +70°/-25°
  • Надзвичайно тиха моторизована функція
  • Виготовлений із переробленого пластику
  • 2-річна гарантія
  • Кабель 1,5 м і блок живлення в комплекті

Сумісність

  • iPhone 12, 13, 14, 15, 16
  • Усі програми, що використовують вбудовану камеру, як-от FaceTime або Камера, а також програми для обміну повідомленнями; соціальні мережі; програми для конференцій

Перевірені додатки: FaceTime; iOS camera app; Instagram; Canva; YouTube; Zoom; Webex; WhatsApp; Filmic Pro; Microsoft Teams (налаштування на офіційному сайті).

Налаштування

Перш ніж почати, переконайтеся, що підставка Belkin Stand Pro стоїть на рівній, стійкій поверхні або надійно закріплена на штативі чи кріпленні. У радіусі 6 дюймів навколо підставки Belkin Stand Pro не має бути жодних об'єктів.

Підключіть Belkin Stand Pro до джерела живлення за допомогою кабелю USB-C.

Для належної роботи підставки Belkin Stand Pro потрібен блок живлення USB-C PD потужністю 30 Вт. Після підключення до джерела живлення світлодіодний індикатор біля порту USB-C на підставці Belkin Stand Pro почне блимати, показуючи, що вона отримує живлення, і що внутрішній акумулятор заряджається.

Індикатор стану розташовано на передній панелі Belkin над кнопкою живлення.

Він блиматиме білим кольором, показуючи, що пристрій не має пари. Розблокуйте iPhone, сумісний із MagSafe і перейдіть на головний екран. Доторкніться телефоном до основи Belkin, щоб почати налаштування.

Після того, як iPhone виявить підставку Belkin Stand Pro, з'явиться запит на підключення.

Дотримуйтесь підказок на екрані, щоб продовжити. Щойно iPhone підключиться до підставки Belkin Stand Pro, індикатор стану на передній панелі підставки Belkin Stand Pro загориться білим кольором.

iPhone тепер сполучено з підставкою Belkin Stand Pro.

Покладіть телефон на підставку MagSafe, щоб почати користуватися підставкою Belkin Stand Pro.

ПРИМІТКА. Хоча підставка Belkin Stand Pro підключається до телефона за допомогою Bluetooth, вона не відображатиметься як пристрій Bluetooth у налаштуваннях Bluetooth телефона. Сполучення потрібно виконувати за допомогою NFC, доторкнувшись телефоном до підставки Belkin Stand Pro, як показано на малюнку вище. Телефон має бути розблокований і перебувати на головному екрані, щоб створити пару або підключитися до підставки Belkin Stand Pro.

Все, що залишилося, – це відкрити улюблений відеододаток, сумісний із DockKit, і почати користуватися Belkin Stand Pro.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів