Розширення асортименту новою серією товарів: СИФОНИ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ГАЗОВАНИХ НАПОЇВ різного дизайну та аксесуари до них

Головна Новини та огляди Розширення асортименту новою серією товарів: СИФОНИ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ГАЗОВАНИХ НАПОЇВ різного дизайну та аксесуари до них
08.10.2024

Тепер мати газовану воду чи готувати інші газовані напої можна легко та зручно прямо вдома чи в офісі, одним натисканням! Доступні три моделі сифонів, які мають незначні відмінності у варіаціях натискання кнопки чи важеля для газування або кольорах корпусу. Для них усіх згодиться один універсальний балон із газом, який можна перезаправляти.

Сифон для газування води ARDESTO SMW-01B виготовлено в чорному кольорі, газування – кнопкою згори.

Сифони для газування води ARDESTO SMW-02B та SMW-02W виготовлено в чорному або білому кольорі відповідно, газування здійснюється натисканням важеля збоку.

Важіль або кнопка дає змогу власноруч газувати напої та робити їх слабо-, середньо- чи сильногазованими. Сифони, звісно, не потребують підключення до електромережі. Усі три сифони ARDESTO вирізняються сучасним дизайном та універсальні щодо використання пляшки для води та типу газового балона.

Газовий балончик сифона має об’єм 0,6 л (SMW-GB) – достатньо для приготування майже 60–80 л середньогазованих напоїв! Виготовлений із міцного алюмінію, балончик має систему захисту від витоку газу СО₂. Він безпечний щодо використання за призначенням. Балон придатний до багаторазового використання, пожежобезпечний – містить газ СО₂ під тиском. Його можна перезаправлятиЗаправити використаний балон або обміняти його на новий заправлений можна, користуючись послугами авторизованих провайдерів, наприклад, в АСЦ ARDESTO (СЦ ERC).

Пляшки сифона об’ємом 0,5 л (SMW-B05) або 1 л (SMW-B1) виготовлено з якісних і безпечних пластиків (PET+ABS), стійких до тиску. Пляшки не містять бісфенол А та інші шкідливі речовини, призначені для питної води чи напоїв. Ці пляшки зберігатимуть свіжість і насиченість газованих напоїв завдяки герметичній кришці з гвинтовим типом фіксації.

Почніть із себе – придбайте сифон для газування води ARDESTO для дому чи офісу. Або подаруйте його – він, до речі, має привабливе яскраве опаковання. Пропонуйте партнерам, продавайте партіями. Це цікавий і недорогий спосіб урізноманітнити способи приготування і варіації напоїв.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів