Commvault запускає Cloud Rewind: нова ера відновлення після кібератак за лічені хвилини

Головна Новини та огляди Commvault запускає Cloud Rewind: нова ера відновлення після кібератак за лічені хвилини
16.10.2024

Провідним постачальником рішень із керування та захисту даних Commvault створено Cloud Rewind на платформі Commvault Cloud. Це унікальне рішення, яке інтегрує можливості відновлення і перебудови розподілених хмарних застосунків Appranix.

Коли компанії зазнають атак, відновлення даних – це лише половина справи. Набагато складнішим завданням є відновлення розподілених хмарних застосунків, які використовують для роботи із цими даними.

Уявіть: типова велика компанія може використовувати до 371 хмарного застосунку, які охоплюють різні служби, як-то фінанси, HR та операції. Після атаки організації часто не можуть повернутися до нормальної роботи, доки більшість цих застосунків не буде відновлено поетапно, систематично і з великими затратами часу.

Cloud Rewind пропонує дійсно унікальний підхід, який трансформує і спрощує відновлення після кібератак у хмарі, забезпечуючи швидке відновлення всього хмарного середовища застосунків і даних організації, включно з усіма необхідними конфігураціями хмарної інфраструктури, в автоматизованому режимі.

Ключові переваги Cloud Rewind

  • Швидке виявлення і каталогізація всіх хмарних компонентів.
  • Автоматичний аналіз і визначення залежностей між різними хмарними компонентами.
  • Аналіз відхилень для підтвердження, що відновлені системи в безпечному та функціональному стані.
  • Автоматизоване тестування відновлення.
  • Гнучкість для роботи з різними хмарними платформами (AWS, GCP, Azure).

Докладніше Commvault Launches Cloud Rewind

Cloud Rewind – це прорив у сфері кібербезпеки. Рішення гарантує організаціям впевненість щодо безпеки даних і швидке відновлення після будь-яких інцидентів.

Бажаєте дізнатися більше? Завітайте на офіційний сайт Commvault.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів