Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для краси та здоров'я - Техніка для краси - Машинки для підстригання волосся - Remington - Набір для стрижки, для бороди Edge all in one kit, вусів, голови, носа і тіла, акум., насадок-10, титан.напил., чорний

Remington Набір для стрижки, для бороди Edge all in one kit, вусів, голови, носа і тіла, акум., насадок-10, титан.напил., чорний

код товару: PG6030
Попереднє
Наступне
Набір для стрижки Remington Edge all in one kit - це універсальний і зручний інструмент для догляду за бородою, вусами, волоссям на голові, носом і тілом. Він оснащений акумулятором, що дозволяє використовувати його бездротово. У комплекті 10 насадок, що розширюють можливості стайлінгу. Виготовлений з титанового напилення, набір має високу міцність і довговічність. Чорний дизайн надає йому елегантний вигляд, ідеально підходить для сучасного чоловіка.
1399 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити Remington Набір для стрижки, для бороди Edge all in one kit, вусів, голови, носа і тіла, акум., насадок-10, титан.напил., чорний: 
Машинка для стрижки Remington PG6030 Grooming Kit (PG6030)
Машинка для стрижки волос PG6030 EDGE Grooming Kit
Набор для стрижки Remington для бороды Edge all in one kit, усов, головы, носа и тела, акум., насадок-10, титан.напыл., черный (PG6030)
Машинка для стрижки волос PG6030 EDGE Grooming Kit
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів