Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для краси та здоров'я - Техніка для краси - Машинки для підстригання волосся - Remington - Набір для стрижки All in one kit, для бороди, вусів, голови і тіла, мережа+акум., насадок-11, титан.напил., синьо-сріблястий

Remington Набір для стрижки All in one kit, для бороди, вусів, голови і тіла, мережа+акум., насадок-11, титан.напил., синьо-сріблястий

код товару: PG6045
Попереднє
Наступне
Набір для стрижки Remington All in one kit - це компактний і універсальний інструмент для догляду за бородою, вусами, волоссям на голові і тілом. Він працює як від мережі, так і від акумулятора, забезпечуючи гнучкість використання. У комплекті 11 насадок, що дозволяє розширити можливості стайлінгу. Зроблений з титановим покриттям, набір має високу міцність і тривалість експлуатації. Його синьо-сріблястий дизайн надає стильний вигляд і підходить для будь-якого типу користувача.
2299 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити Remington Набір для стрижки All in one kit, для бороди, вусів, голови і тіла, мережа+акум., насадок-11, титан.напил., синьо-сріблястий: 
Машинка для стрижки Remington PG6045 набор по уходу за волосами
Машинка для стрижки Remington PG6045 набор по уходу за волосами
Набор для стрижки Remington All in one kit для бороды, усов, головы и тела, сеть+акум., насадок-11, титан.напыл., сине-серебристый (PG6045)
Машинка для стрижки Remington PG6045 набор по уходу за волосами
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів