Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Sencor Кавомолка SCG WH 1050:
Основні параметри
Повний список параметрів
Система помелу ножового типу
Місткість 50 г 10 чашек
Потужність 150 Вт
Матеріал корпуса пластик
Колір білий
Вага 0.76 кг
Основні
Система помелу ножового типу
Місткість 50 г 10 чашек
Потужність 150 Вт
Особливості
Блокування включення при знятій кришці
Регулювання ступеня помелу
Відсік для шнура
Фізичні
Матеріал корпуса пластик
Колір білий
Вага 0.76 кг
Габарити брутто
Ширина 110 мм
Висота 200 мм
Довжина 110 мм
Вага 0.90 кг
Об'єм 0.0024 м3
Гарантія
Гарантія 12 місяців
За допомогою кавомолки Sencor SCG 1050 потужністю 150 Вт надається можливість не тільки насолодитися відмінною кавою, а й ще подрібнювати волоські горіхи, злаки, насіння маку і спеції. Кавомолка компактна, легка в експлуатації, має стильний дизайн, корпус виконаний з міцного пластику. Це надійне кухонне обладнання прослужить протягом тривалого часу без найменших нарікань або неполадок.
629 грн*
799 грн .
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Sencor Кавомолка SCG WH 1050:
Comtrading
Кофемолка Sencor SCG 1050 WH (SCG1050WH)
Iphouse.com.ua
Sencor Кавомолка SCG WH 1050
Mekka
Кавомолка Sencor роторна 150Вт, об'єм зерен-50г, пластик, білий (SCG1050WH)
OWWA
Кофемолка электрическая Sencor SCG1050WH
Кавомолка потужністю 150 Вт здатна перемолоти кавові зерна, волоські горіхи, злаки, насіння маку та спецій. Чаша SENSOR SCG1050 вміщує 50 г кави, якого вистачить на 10 чашок. Чаша та ніж виконані з нержавіючої сталі, що підвищує надійність пристрою. Завдяки потрійному ножу досягається максимально однорідний помел, рівень якого можна регулювати часом роботи.

Особливості:

  • Вмикається кавомолка великою кнопкою.
  • Спеціальний запобіжник захищає кавомолку від увімкнення з нещільно закритою кришкою.
  • Нековзкі ніжки забезпечують надійну фіксацію на поверхні столу.
  • Для мережного шнура призначена ніша в основі пристрою.
Запашна кава щоранку

Кавомолку було винайдено у XV столітті, її призначенням було перемелювання кави. Спочатку вона мала вигляд спеціальної ступки, у якій подрібнювали кавові зерна. Сьогодні кавомолки дивують своєю різноманітністю.

Але навіщо у наш час потрібна кавомолка, якщо у продажу є готова подрібнена кава? Чим вироблений нею порошок кращий за той, що з магазину?

Кавомолки для домашнього використання мають певні переваги. Головна — від перемелювання зерен до приготування напою проходить мінімальний час, завдяки чому максимально зберігаються смакові та ароматичні якості кави.

Усі кавомолки поділяють на два типи: з подрібнювачами ножового типу (ротаційний ніж) і з жорнами. Найпростіше влаштовані ножові моделі – ніж, що обертається з великою швидкістю, подрібнює кавові зерна, одночасно перемішуючи їх. Головний недолік такого методу – готовий порошок містить часточки різного розміру. Якщо є бажання випити каву по-турецьки або з крапельної кавоварки – на це можна не зважати, а для еспресо-машини або гейзерної кавоварки такий порошок не зовсім підходить. У подібних випадках слід використовувати кавомолку із жорнами. У ній подрібнення може бути рівномірним, а ступінь помелу можна регулювати. Моделі із жорнами технічно складніші, а отже, і дорожчі.

Місткість приладу

Обираючи кавомолку, слід звертати увагу на її місткість — максимальну масу зерен, яка поміщується за один раз. Тут слід виходити із потреби у каві.

Потужність кавомолки

Потужність кавомолки залежить від її місткості: чим більша місткість — тим більша потужність.

Матеріал корпусу

Корпус кавомолки виготовляють із пластику або металу. Пластик зустрічається все частіше, однак металевий корпус міцніший.

Додаткові параметри

  • захист від перегріву (відключення приладу, якщо температура мотора перевищує встановлене значення)
  • автоматичне блокування включення приладу, якщо його неправильно зібрано (функція актуальна для ротаційних кавомолок)
  • спеціальне поглиблення для намотування шнура (дрібниця, яка створює додатковий комфорт)

У деяких випадках кавомолки використовують не за прямим призначенням, наприклад, для перемелювання різних круп чи спецій. Але при цьому слід враховувати певні особливості, а також якість ножів і потужність самого приладу. Крупи мають бути промитими та добре висушеними, спеції — прожареними на сухій сковороді.

Варто врахувати: перемелюючи різноманітні крупи та спеції, ножі приладу насичуються всілякими запахами, які можуть зіпсувати аромат кави.

Russell Hobbs 23120-56

  • Система помелу: жорнового типу
  • Потужність: 140 Вт
  • Місткість: 140 г
  • Матеріал корпусу: пластик
  • Колір: чорний + сріблястий

Gorenje SMK150

  • Система помелу: ножового типу
  • Потужність: 150 Вт
  • Місткість: 40 г
  • Матеріал корпусу: метал + пластик
  • Колір: білий/чорний

Sencor SCG1050

  • Система помелу: ножового типу
  • Потужність: 150 Вт
  • Місткість: 50 г
  • Матеріал корпусу: пластик
  • Колір: білий/чорний

Sencor SCG3050SS

  • Система помелу: ножового типу
  • Потужність: 150 Вт
  • Місткість: 50 г
  • Матеріал корпусу: метал
  • Колір: сріблястий

Gorenje SMK150E

  • Система помелу: ножового типу
  • Потужність: 150 Вт
  • Місткість: 60 г
  • Матеріал корпусу: метал + пластик
  • Колір: сріблястий
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів