Потужність | 300 Вт (номінальна) |
Потужність при заклинювання | 1400 Вт (максимальна) |
Продуктивність | 1.7 кг/хв |
Реверс | |
Відсік для шнура | |
Штовхач | |
Насадки | для фаршу |
для домашніх ковбас | |
Матеріал корпуса | пластик |
Матеріал завантажувального лотка | пластик |
Колір | чорний |
нержавіюча сталь з чорним |
Потужність | 300 Вт (номінальна) |
Потужність при заклинювання | 1400 Вт (максимальна) |
Продуктивність | 1.7 кг/хв |
Реверс | |
Відсік для шнура | |
Штовхач |
Насадки | для фаршу |
для домашніх ковбас |
Матеріал корпуса | пластик |
Матеріал завантажувального лотка | пластик |
Колір | чорний |
нержавіюча сталь з чорним |
Ширина | 280 мм |
Висота | 220 мм |
Довжина | 220 мм |
Вага | 2.75 кг |
Об'єм | 0.0136 м3 |
Гарантія | 24 місяця |
Страви з рубленого м’яса господині готували з давніх часів. А чим же вони подрібнювали м’ясо? Перше, що спадає на думку, — ножем. Однак ця процедура була доволі трудомістка, а якщо пригадати, що раніше родини були великими, скільки м’яса доводилося перерубати.
З різних джерел можна дізнатися, що першу м’ясорубку вигадав чоловік, аби полегшити роботу жінки на кухні. Вона була доволі примітивною, однак дуже корисною. З моменту створення до моменту набрання цим приладом широкої популярності пройшло століття.
Застосування терміна «м’ясорубка» щодо сучасних моделей не відображає усіх можливостей цих приладів. З електричною м’ясорубкою, окрім перетворення м’яса на фарш, можна приготувати домашню ковбасу, різноманітні пюре, густі соуси, рівно та красиво нарізати овочі або фрукти для салату, виліпити з тіста фігурне печиво, натерти сир, подрібнити горіхи або лід для коктейлів, швидко вичавити сік
із цитрусових.
Новий потужний пристрій на щодень. Решітки виготовлено з неіржавіючої сталі. Пристрій обладнано функцією захисту від випадкового вімкнення — реверс може бути застосовано після вимикання м’ясорубки. Зберігати аксесуари можна у корпусі приладу.
Компактний дизайн за високої продуктивності. Металевий з’єднувальний елемент підвищеної міцності, стійкий до великих навантажень. Інноваційний аксесуар для очищення, що скорочує час догляду до 50 %. Гострий ніж із нержавіючої сталі, що не затуплюється, неможливо встановити неправильно завдяки авторегулюванню.
Потужна та компактна представниця французького бренда. Подрібнить навіть жорстке м’ясо, з якого можна приготувати тефтелі, ковбаски, голубці з продуктивністю до 1,7 кг за хвилину.
Високопродуктивний прилад із потужним мотором, з яким можна обробити багато м’яса. Ретельно очистити камеру від залишків м’яса можна завдяки вбудованій системі InsertClean і спеціальному аксесуару для очищення. Ніж і гвинт регулюються автоматично, тому завжди будуть встановлені правильно.
Компактний і легкий прилад. Переривник ланцюга для захисту мотора від перегріву та металеві механізми гарантують безперебійну роботу багато років. Приймальний лоток з алюмінію обладнано спеціальною тацею для завантаження великих порцій. Самозагострювальний ніж позбавить господиню від додаткових витрат.
Прилад елегантного дизайну з добре продуманими деталями. Для зберігання перфорованих дисків призначено спеціальне відділення. Гумові ніжки забезпечують стійкість. Для ефективнішої роботи призначено ніж із двосторонньою заточкою. Компактне зберігання шнура у спеціальному відділенні.
Потужна, з високим рівнем продуктивності електрична м’ясорубка у стильному пластиковому корпусі, з мотором потужністю 600 Вт. За одну хвилину ця «робітниця» може перемолоти до 2,2 кг м’яса. Якщо раптом на спіральному шнеку м’ясорубки накопичилися волокна, від них можна позбавитися за допомогою функції реверс. Ніжки-присоски не дадуть м’ясорубці впасти та ковзати по столу. Прилад легко мити у посудомийній машині та чистити. Особливістю моделі є можливість зберігання насадок у штовхачі.
З цією м’ясорубкою можна отримати фарш бажаної консистенції завдяки трьом насадкам-сіткам, що відрізняються діаметром отворів, якими укомплектовано пристрій. Особливістю цієї моделі є захист від перегріву.