Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Lamart LT7030:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип млин для солі і перцю
Кількість ємностей 1 шт
Матеріал ємності нержавіюча сталь
Пластик
Основні
Тип млин для солі і перцю
Кількість ємностей 1 шт
Матеріал ємності нержавіюча сталь
Пластик
Додатково для включення подрібнювача необхідно повернути механізм в будь-якому напрямку
дві прозорих чаші пристрої дозволяють бачити ступінь заповнювання подрібнювача
Діаметр ємності 6 см
Висота ємності 19 см
Габарити брутто
Ширина 70 мм
Висота 200 мм
Довжина 70 мм
Вага 0.35 кг
Об'єм 0.0010 м3
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Млин для солі та перцю Lamart - це прекрасна можливість надати вашій страві більше смаку. Зроблена вона з нержавіючої сталі. Їй легко управляти завдяки поворотному механізму на обох сторонах.
немає в наявності
Посуд для здорового харчування Lamart

Аби тіло було красивим, а організм — міцним, слід дотримуватися правил здорового способу життя, одним з яких є здорове харчування. Тим, хто піклується про своє здоров’я або бажає бути в кращій формі і в сезон відпусток, під час приготування їжі фахівці Lamart радять користуватися сковородою гриль.

Коли створюєте кулінарні шедеври у такому посуді, більше не потрібно багато олії. Готові страви будуть соковитими, а аромат — насиченим. Спеціальне рифлене дно імітує решітку справжнього гриля і продукти не повністю прилягають до нього, таким чином їжа водночас і готується на пару, і підсмажується.

Для приготування м’ясних страв краще використовувати чавунну сковорідку гриль. Чавун має високу теплопровідність, тому дно і борти нагріваються рівномірно. А найголовніше — вона не деформується і стійка до зовнішніх пошкоджень. Крім того, її легко мити.

Сковороди з чавуну

LT1063

  • Витримує дію високої температури до 280 °C
  • Підходить для всіх видів плит, в тому числі індукційних
  • Можна використовувати в духовій шафі, попередньо від’єднавши ручку
  • Матеріал: чавун емальований
  • Матеріал ручки: дерево
  • Розмір: 24 × 24 см
  • Колір: чорний
  • Зручний носик для зливання олії

LT1064

  • Витримує дію високої температури до 280 °C
  • Підходить для всіх видів плит, зокрема індукційних
  • Матеріал: чавун емальований
  • Матеріал ручки: чавун
  • Розмір: 23,5 × 23,5 см
  • Колір: кремовий
  • Зручний носик для зливання олії

LT1065

  • Витримує дію високої температури до 280°C
  • Підходить для всіх видів плит, в тому числі індукційних
  • Можна використовувати в духовій шафі, попередньо від’єднавши ручку
  • Матеріал: чавун емальований
  • Матеріал ручки: дерево
  • Розмір: 23,5 × 23,5 см
  • Колір: чорний

Млинки для солі та перцю

LT7030

  • Функція регулювання ступеня помелу
  • Завдяки прозорості можна побачити рівень заповнення чаш
  • Матеріал: нержавіюча сталь, пластик
  • Розмір: висота 19 см, діаметр 6 см
  • Колір: сірий
  • Кількість чаш: 2
  • Подрібнювальний механізм: кераміка

LT7011

  • Функція регулювання ступеня помелу
  • Працює від шести батарейок типу ААА
  • Матеріал: нержавіюча сталь, пластик, акрил
  • Діаметр: 6 см
  • Колір: білий
  • Кількість чаш: 1
  • Подрібнювальний механізм: кераміка

LT7013

  • Функція регулювання ступеня помелу
  • Завдяки прозорості можна побачити рівень заповнення чаш
  • Матеріал: нержавіюча сталь, акрил
  • Розмір: висота 18,5 см, діаметр 4,4 см
  • Колір: сірий
  • Кількість чаш: 2
  • Подрібнювальний механізм: кераміка

Готуємо стейк разом із Lamart

  1. Шматок м’яса (Рібай/Стріплойн) залиште на обробній дошці до досягнення кімнатної температури.
  2. Посоліть і посипте спеціями з обох боків. Для ще духмянішого аромату для подрібнення спецій і солі використовуйте млинок (Lamart LT 7013/LT7030/LT7011).
  3. Змажте стейк невеликою кількістю оливкової олії.
  4. Добре розігрійте сковорідку гриль із чавуну Lamart LT1063/LT1064/LT1065 за найвищої температури (5-7 хв).
  5. Смажте м’ясо з усіх боків і з торців по 1,5 хв.
  6. Приготування нетовстого шматка стейку можна закінчити на сковороді.
  7. Продовжити готувати товстий шматок необхідно в духовці.
  8. Перекладіть м’ясо на деко для випікання Lamart LT3046.
  9. Закінчуйте приготування м’яса в попередньо розігрітій до 180 °C духовій шафі (приблизно 10 хв. до готовності Medium).
  10. Перекладіть м’ясо на дошку. Покладіть зверху розмарин і залиште м’ясо «відпочити».
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів